World Sports

Πρώτος ανάμεσα στους κορυφαίους: Υποψήφιος για τον τίτλο του καλύτερου αθλητή παγκοσμίως ο Τεντόγλου!

Πρώτος ανάμεσα στους κορυφαίους: Υποψήφιος για τον τίτλο του καλύτερου αθλητή παγκοσμίως ο Τεντόγλου!
Μετά από ακόμη μία χρονιά εξαιρετικών επιδόσεων με επιστέγασμα τον δεύτερο συνεχόμενο «χρυσό» θρίαμβο στο Παρίσι το περασμένο καλοκαίρι, ο Μίλτος Τεντόγλου συμπεριλαμβάνεται από τη World Athletics στους υποψηφίους για τη διάκριση του καλύτερου αθλητή στον κόσμο.

Θα μπορούσε να λείπει ο δις χρυσός Ολυμπιονίκης από τη… Χρυσή Μπάλα του στίβου; Φυσικά και όχι! Το χρυσό στο Παρίσι αποτέλεσε το δεύτερο συνεχόμενο της καριέρας του μετά από αυτό του Τόκιο και, δικαίως, συνδυαστικά και με τα υπόλοιπα κατορθώματά του, τού  χαρίζει μια θέση διεκδίκησης του τίτλου του καλύτερου των καλύτερων για το 2024. 

Ανταγωνιστές του στην ψηφοφορία της επερχόμενης Κυριακής (20/10), άλλα τέσσερα «ιερά τέρατα», όπως ο Καναδός σφυροβόλος Ίθαν Κάτζμπεργκ, ο πρωταθλητής σφαιροβολίας Ράιαν Κράουζερ, ο πολιτογραφημένος Ισπανός, αλλά Κουβανός αθλητής του τριπλούν, Γιορντάν Ντίας Φορτούν, και φυσικά ο… Μέσι του άλματος επί κοντώ, Μόντο Ντουπλάιτις από τη Σουηδία.

Επισημαίνεται πως έπεται η ανακοίνωση των υποψηφίων της σχετικής διάκρισης για τα δομικά αγωνίσματα (21-27/10) και για τα αντίστοιχα εκτός σταδίου (28/10-03/11). 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0