World Sports

Σάκκαρη: «Θα επανέλθω πιο δυνατή – Τα λέμε στην Αυστραλία!»

Σάκκαρη: «Θα επανέλθω πιο δυνατή – Τα λέμε στην Αυστραλία!»
Η σχετική ανάρτηση της Μαρίας Σάκκαρη επισημοποιεί το πρόωρο τέλος των αγωνιστικών της υποχρεώσεων, εξ αιτίας του τραυματισμού της στον ώμο από το US Open, παράλληλα δε προετοιμάζει τον κόσμο και υπόσχεται την άμεση επιστροφή της στα court από τη νέα χρονιά. 

«Τις τελευταίες εβδομάδες, όλη μου η συγκέντρωση ήταν στο να επανέλθω από τον τραυματισμό μου στον ώμο. Δυστυχώς, εξαιτίας αυτού του τραυματισμού, θα πρέπει να βάλω τέλος στη σεζόν πιο σύντομα απ' ότι σχεδίαζα.

Θα επανέλθω όμως πίσω πιο δυνατή και χωρίς πόνους. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας. Ήταν μία σεζόν πρόκληση, η οποία με δίδαξε πολλά.

Τα λέμε στην Αυστραλία». 

Το μήνυμα της Μαρίας Σάκκαρη

Με τα λόγια αυτά, η Μαρία Σάκκαρη επισημοποιεί την απόσυρσή της για φέτος από τις εναπομείνασες διοργανώσεις, εξ αιτίας του τραυματισμού της στον ώμο στην πρεμιέρα του US Open, όπου και μπόρεσε να αγωνιστεί μόλις ένα σετ, κόντρα στην Κινέζα Γιαφάν Γουάνγκ, εγκαταλείποντας μετά. Ανανεώνει το ραντεβού της με τους φιλάθλους στο Open της Αυστραλίας στις 12-26 Ιανουαρίου, υποσχόμενη να επιστρέψει δυνατότερη. 



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0