World Sports

Παναθηναϊκός βόλεϊ γυναικών: Φιλικό και απόσυρση φανέλας στις 14 Σεπτέμβρη προς τιμήν της Ρούξι Ντουμιτρέσκου!

Παναθηναϊκός βόλεϊ γυναικών: Φιλικό και απόσυρση φανέλας στις 14 Σεπτέμβρη προς τιμήν της Ρούξι Ντουμιτρέσκου!

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού τιμά τη μνήμη μίας από τις κορυφαίες παίκτριες που φόρεσαν τη φανέλα στην ιστορία του τμήματος, της Ρούξι Ντουμιτρέσκου, σε ένα ιστορικό φιλικό με τα Βριλήσσια στις 14 Σεπτεμβρίου, στο οποίο μάλιστα θα αποσυρθεί και η φανέλα της.

 Κεραυνός εν αιθρία η είδηση του περασμένου Μαρτίου πως η Ρούξι Ντουμιτρέσκου άφησε την τελευταία της πνοή, γεγονός το οποίο αναμφίβολα σκόρπισε θλίψη σε όλη την πράσινη οικογένεια, όχι μόνο στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ του συλλόγου, στο οποίο διέπρεψε η Ρουμάνα διαγώνιος για μία εφταετία (2003 – 2010).

Έλαβε μάλιστα την ελληνική υπηκοότητα και αντιπροσώπευσε τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Ο Παναθηναϊκός, τιμώντας τη μνήμη της, διοργανώνει στο κλειστό γήπεδο της Λεωφόρου, Παύλος Γιαννακόπουλος, φιλικό με την ομάδα των Βριλησσίων, το πρώτο σωματείο που την έφερε στην Ελλάδα το 1997 από την πατρίδα της σε ηλικία 20 ετών. 



Η σχετική ανακοίνωση των «πράσινων» αναφέρει πως θα αποσυρθεί και η φανέλα της. 

Λεπτομερώς, η ανακοίνωση: 

«Η αλησμόνητη Ρούξι Ντουμιτρέσκου θα παραμείνει για πάντα ένα τεράστιο κεφάλαιο στην ιστορία του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του Παναθηναϊκού και ο Σύλλογος θα την τιμήσει με τον δικό του τρόπο.

Η διοίκηση του Συλλόγου αποφάσισε να διοργανώσει φιλικό ματς στο κλειστό της Λεωφόρου κόντρα στα Βριλήσσια, που ήταν η πρώτη ελληνική ομάδα που αγωνίστηκε η Ρούξι Ντουμιτρέσκου σε έναν ξεχωριστό αγώνα.

Στο περιθώριο της αναμέτρησης θα γίνει η απόσυρση της φανέλας της Ρούξι, η οποία θα πάει για πάντα στο πάνθεον των πράσινων θρυλικών μορφών που έχουν τιμήσει το «τριφύλλι». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα τιμηθούν μέλη της οικογένειας της Ρούξι Ντουμιτρέσκου και αναμφίβολα θα είναι ένας ξεχωριστός αγώνας για τη μνήμη της Αρχηγού.»

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0