World Sports

Αναχωρεί το Σάββατο (20/07) το πρώτο γκρουπ της αποστολής της Εθνικής ομάδας στίβου για το Αντονί της Γαλλίας!

Αναχωρεί το Σάββατο (20/07) το πρώτο γκρουπ της αποστολής της Εθνικής ομάδας στίβου για το Αντονί της Γαλλίας!
Το πρώτο γκρουπ αθλητών της Εθνικής ομάδας στίβου πετάει αύριο για την τελική προετοιμασία προ των Ολυμπιακών Αγώνων και ανάμεσα σ’ αυτούς βρίσκεται ο Μίλτος Τεντόγλου.

Η μεγάλη στιγμή έναρξης του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος της υφηλίου πλησιάζει (26/07 – 11/08) και η Εθνική ομάδα στίβου, όπως και όλες ανεξαρτήτως αθλήματος, βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Συγκεκριμένα, αύριο αναχωρεί το πρώτο γκρουπ των αθλητών μας, συνοδεία προπονητών και τεχνικού διευθυντή του ΣΕΓΑΣ, Χρήστου Μελέτογλου, το οποίο απαρτίζεται από τους εξής έξι: Μίλτο Τεντόγλου, Χρήστο Φραντζεσκάκη, Μιχάλη ΑναστασάκηΠαναγιώτα ΔόσηΣταματία Σκαρβέλη και Πολυνίκη Εμμανουηλίδου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η χρήση του κέντρου προπόνησης εξασφαλίστηκε από την Ομοσπονδία συνδυαστικά με τη συνεισφορά του Έλληνα αντιδημάρχου της πόλης του Αντονί, Ιωάννη Βουλδούκη.

Ο Χρήστος Μελέτογλου δήλωσε:

"Πρόκειται για προπονητικό κέντρο υψηλών προδιαγραφών με προπονητήριο και για τις ρίψεις, αίθουσες ενδυνάμωσης και εκγύμνασης. Ό,τι καλύτερο για την προετοιμασία των αθλητών και των αθλητριών μας.

Ο ΣΕΓΑΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του Δήμου, ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Ζαν-Ιβ Σενάν, τον Αντιδήμαρχο Ιωάννη Βουλδούκη και τον Ρόμπερτ Εμιγιάν για όλες αυτές τις παροχές". 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0