World Sports

Diamond League: Στην 4η θέση ο Εμμανουήλ Καραλής στο Παρίσι!

Diamond League: Στην 4η θέση ο Εμμανουήλ Καραλής στο Παρίσι!
Ο Έλληνας πρωταθλητής Εμμανουήλ Καραλής βρίσκεται στο Παρίσι και, προετοιμαζόμενος για το μεγάλο ραντεβού των Ολυμπιακών Αγώνων στα τέλη του μήνα (26/07 – 11/08), κατέλαβε την 4η θέση στο Diamond League.

Μετά το ασημένιο μετάλλιο στη Ρώμη (13/06) και το πανελλήνιο ρεκόρ των 5,93μ. (29/06), οι Ολυμπιακούς Αγώνες αποτελούν αναμφίβολα μία νέα αφετηρία απόδειξης δυνατοτήτων και φιλοδοξιών για τον Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος βρίσκεται στην γαλλική πρωτεύουσα, προετοιμαζόμενος και με άλμα στα 5,75μ. κατέλαβε την 4η θέση.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου:

«Στον ένατο αγωνιστικό του σταθμό του πριν από το μεγάλο ραντεβού των Ολυμπιακών Αγώνων ο Εμμανουήλ Καραλής πήρε την τέταρτη θέση στο επί κοντώ στο Diamond League του Παρισιού.

Ο κάτοχος του Πανελληνίου ρεκόρ ξεπέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 5,50 μ. και στην συνέχεια έκανε το ίδιο στα 5,75 μέτρα.

Όταν ο πήχης ανέβηκε στα 5,85 μ. ο 25χρονος άλτης δεν κατάφερε να το ξεπεράσει σε καμία από τις τρεις προσπάθειες του. O Καραλής στους δύο τελευταίους του αγώνες είχε βελτιώσει δύο φορές διαδοχικά το Πανελλήνιο ρεκόρ με τα 5,92 μ. που σημείωσε στο Μπίντγκοζ και τα 5,93 μ. που έκανε στο Stoiximan Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο Βόλο».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0