World Sports

Ολυμπιακός: Παραμένουν επισήμως «ερυθρόλευκοι» οι Μπούσλιε και Ζερδεβάς

Ολυμπιακός: Παραμένουν επισήμως «ερυθρόλευκοι» οι Μπούσλιε και Ζερδεβάς

Ο Ολυμπιακός ανανέωσε τους ΖερβεδάΜπουσλιέ και διατηρεί τον βασικό κορμό του με στόχο την εγχώρια διατήρηση των σκήπτρων και την ευρωπαϊκή διάκριση.

Μετά τους Γιάννη Φουντούλη και Ντίνο Γενηδουνιά το ερυθρόλευκο σκουφάκι θα φορούν και την επόμενη χρονιά ο τερματοφύλακας Μάνος Ζερδεβάς και ο αμυντικός Άντρο Μπούσλιε. Ο 39χρονος Κροάτης υπέγραψε για ένα χρόνο και εξέφρασε την ικανοποίησή του περιγράφοντας εν ολίγοις τους στόχους της επόμενης περιόδου: «Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό, χαρούμενος που θα μείνω και την επόμενη σεζόν. Ελπίζω να είμαστε ξανά οι καλύτεροι στην Ελλάδα και να προσπαθήσουμε να ανέβουμε ένα σκαλοπάτι πιο πάνω στο Champions League».

Ο Μάνος Ζερδεβάς ανανεώνει για δύο έτη και θα συνθέσει, όπως ακριβώς και στην Εθνική ομάδα, το δίδυμο των τερματοφυλάκων με τον 32χρονο νεοαποκτηθέντα από την Βουλιαγμένη Παναγιώτη Τζωρτζάτο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Ο 27χρονος δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στην ομάδα του Ολυμπιακού. Οι υψηλοί στόχοι του συλλόγου και το επαγγελματικό περιβάλλον με διευκόλυναν στο να επεκτείνω την συνεργασία μου με τον πιο επιτυχημένο πολυαθλητικό σύλλογο στην Ευρώπη! Εχοντας μεγάλη όρεξη για δουλειά και διακρίσεις, ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν» 

Πέραν των ανανεώσεων, ο Ολυμπιακός έκανε επένδυση για το μέλλον, αγοράζοντας τον 18χρονο περιφερειακό και πρώτο σκόρερ της Ναυταθλητικής Ένωσης Πατρών, Σπύρο Λυκούδη.

 www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0