World Sports

Waterpolo Trials Tournament: Τέλος σε ένα όμορφο «ταξίδι» με τους μικρούς αθλητές... μεγάλους νικητές! (video)

Waterpolo Trials Tournament: Τέλος σε ένα όμορφο «ταξίδι» με τους μικρούς αθλητές... μεγάλους νικητές! (video)

Το Waterpolo Trials Tournament έφτασε στο τέλος του. Την Κυριακή (30/06) πραγματοποιήθηκαν οι τελευταίοι αγώνες του τουρνουά, με τους μικρούς αθλητές να κλείνουν την φετινή σεζόν, έτοιμοι για τις καλοκαιρινές τους... βουτιές!

Oι μίνι παίδες του Υδραϊκού υποδέχθηκαν τον Ολυμπιακό, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν. Το «κλειδί» ήταν οι γρήγορες αντεπιθέσεις, οι οποίες απέδωσαν... καρπούς, ενώ τα κενά της οικοδέσποινας ήταν εμφανή και μεγάλα. Υπήρξε ασυνεννοησία, την οποία εκμεταλλέυτηκε ο Ολυμπιακός, παίρνοντας μια τελευταία νίκη (7-5).

Οι παίδες της Ηλιούπολης υποδέχθηκαν το Περιστέρι σε ένα ματς γεμάτο... ένταση. Στην αρχή οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν ένα μικρό προβάδισμα, το οποίο όμως στην πορεία του αγώνα έχασαν μέσα από... τα χέρια τους. Υπήρξε μια μικρή αναστάτωση, η οποία αποσυντόνισε το Περιστέρι, με αποτέλεσμα η Ηλιούπολη να βρει τον χώρο που χρειαζόταν και να γυρίσει το ματς, παίρνοντας τη νίκη με τελικό σκορ 8-5.

Δεύτερη σερί νίκη για τους παίδες της Ηλιούπολης, αυτή τη φορά κόντρα στον Πανιώνιο. Η οικοδέσποινα διατήρησε το προβάδισμα κατά το μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, αλλά ο Πανιώνιος την κόντραρε, με αποτέλεσμα να την περιορίσει, ώσπου να πετύχει την ισοφάριση. Παρόλα αυτά, οι μικροί αθλητές της Ηλιούπολης ανέκτησαν το προβάδισμά τους, κλείνοντας νικηφόρα την πορεία τους στο τουρνουά (14-12).

H ημέρα, αλλά και το τουρνουά τελείωσε με ένα ντέρμπι, ακριβώς όπως του άρμοζε. Παίδες Γλυφάδας εναντίον Βουλιαγμένης. Λίγα νεύρα επικράτησαν, αποδεκτά όμως, στο πλαίσιο της έντασης του αγώνα. Ένα ματς που κρίθηκε κατά το μεγαλύτερο μέρος του στον πόντο μιας και στις δύο ομάδες ξεχώρισαν τα δυνατά σουτ και τα «ασφυκτικά» μπλοκαρίσματα. Αν και στην αρχή η Γλυφάδα είχε φύγει μπροστά στο σκορ, η Βουλιαγμένη ανέκτησε ταχύτητα και με συνοπτικές διαδικασίες πλησίασε, πήρε το προβάδισμα και εν τέλει τη νίκη (10-7).

Χαμένοι δεν υπάρχουν, μόνο νικητές. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν ακόμη καλύτερα το άθλημα του πόλο, ειδικά οι μικρότερες ηλικιακές ομάδες, και να κάνουν την προπόνησή τους εν όψει πρωταθλημάτων και επίσημων αγώνων. Αποκόμισαν σημαντικά μαθήματα, βίωσαν την εμπερία αγώνων σε κανονικό τερέν υπό κανονισμούς και ολοκλήρωσαν μια εφόλης της ύλης προετοιμασία. Τώρα έμεινε απλώς ώρα για ξεκούραση και... καλοκαιρινές βουτιές!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0