World Sports

Εθνική πόλο: Η αποστολή για το «Waterpolo Sardinia Cup»

Εθνική πόλο: Η αποστολή για το «Waterpolo Sardinia Cup»
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τους επικείμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, ο ομοσπονδιακός προπονητής Θοδωρής Βλάχος, ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής ομάδας πόλο ανδρών, η οποία θα λάβει μέρος στο τουρνουά της Σαρδηνίας.

Στην Σαρδηνία θα βρεθεί η  Εθνική ομάδα πόλο ανδρών, όπου θα αντιμετωπίσει τους οικοδεσπότες Ιταλούς, την Ισπανία και την υπερδύναμη Κροατία μέσα σε τρεις μέρες (04/07 – 06/07), ώστε να διαπιστωθεί η δυναμική της και κατ’ επέκταση ο αρχικός προσδιορισμός των στόχων της στο Παρίσι τον Αύγουστο. Θα πραγματοποιηθεί, μάλιστα, κοινή προετοιμασία με την Ιταλία στο Αλγκέρο.

Οι 16 πολίστες είναι οι: Μάνος Ζερδεβάς, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Δημήτρης Νικολαΐδης, Κώστας Γκιουβέτσης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Γιάννης Αλαφραγκής, Στέλιος Αργυρόπουλος - Κανακάκης, Νικόλας Παπανικολάου, Γιώργος Δερβίσης, Ντίνος Γεννηδουνιάς, Νίκος Γκίλλας, Γιάννης Φουντούλης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος, Στάθης Καλογερόπουλος, Αλέξανδρος Παπαναστασίου.

Οι συνεργάτες του Θοδωρή Βλάχου θα είναι: ο βοηθός του, Τάσος Σχίζας, ο προπονητής φυσικής κατάστασης, Μανώλης Βασιλειάδης, ο προπονητής τερματοφυλάκων, Φίλιππος Καραμπέτσος, ο προπονητής κολύμβησης, Γιώργος Μπλάνας, ο φυσιοθεραπευτής Ανδρέας Τζανής κι ο τιμ μάνατζερ Γιώργος Μαργιούκλας ως αρχηγός αποστολής. Μαζί τους θα βρίσκεται κι ο διεθνής διαιτητής, Νίκος Μπουδραμής. 

Αναλυτικά, το πρόγραμμα αγώνων του τριημέρου, σε ώρες Ελλάδας: 

Πέμπτη 4/7: 19:45 Κροατία - Ισπανία, 21:45 Ιταλία - Ελλάδα

Παρασκευή 5/7: 19:45 Ελλάδα - Κροατία, 21:45 Ισπανία - Ιταλία

Σάββατο 6/7: 19:45 Ελλάδα - Ισπανία, 21:45 Κροατία - Ιταλία 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0