World Sports

Waterpolo Trials Tournament: Λίγες ώρες πριν το... οριστικό τέλος, οι μικροί αθλητές βούτηξαν στην πισίνα (video)

Waterpolo Trials Tournament: Λίγες ώρες πριν το... οριστικό τέλος, οι μικροί αθλητές βούτηξαν στην πισίνα (video)

Μια ακόμη αγωνιστική και τέλος! Το Waterpolo Trials Tournament «ρίχνει αυλαία» την Κυριακή (30/06), κλείνοντας μια επικοδομοιτική σεζόν. Το Σάββατο (29/06) πραγματοποιήθηκαν οι προτελευταίοι αγώνες του τουρνουά, λίγο πριν κλείσουν οι ομάδες με τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Παίδες Βουλιαγμένης και Ηλιούπολης έκαναν την αρχή με την οικοδέσποινα να αποσπά μια σημαντική νίκη. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πλησιάσουν, όμως η Βουλιαγμένη αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά... γνώστης του αθλήματος, εμποδίζοντας την Ηλιούπολη να «πατήσει πόδι». Συνηθισμένη σε νίκες, πρόσθεσε ακόμη μια στις πολλαπλές επιτυχίες της, με το ματς να λήγει 8-5.

Οι παίδες του Ηλυσιακού υποδέχθηκαν το Περιστέρι, από το οποίο δεν κατάφεραν να αποσπάσουν τη νίκη. Αν και ξεκίνησαν πιο δυναμικά, στην πορεία του αγώνα έχασαν τη... μπάλα, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να αξιοποιήσουν τα κενά που δημιουργήθηκαν και τα λάθη που πραγματοποιήθηκαν από τους αντιπάλους τους. Με εύστοχες επιθετικές ενέργειες και καλά μπλοκαρίσματα, οδηγήθηκαν προς τη νίκη με τελικό σκορ 17-12.

Οι έφηβοι του Ηλυσιακού είχαν την ίδια τύχη με τους παίδες, αφού και εκέινοι έφυγαν ηττημένοι. Ο Πανιώνιος δεν τους άφησε κανένα περιθώριο εξέλιξης του παιχνιδιού τους και με συνοπτικές διαδικασίες πήρε ακόμη μια νίκη. Ο Ηλυσιακός αδυνατούσε να βρει χώρους να ανοιχτεί και να ελιχθεί, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να σημειώσουν τεράστια διαφορά στο σκορ και τελικά να πάρουν το ματς με 20-6.

Οι παίδες του Πανιωνίου είχαν σειρά κόντρα στην Γλυφάδα. Άνοιξαν το σκορ, πήραν προβάδισμα, όμως σύντομα η οικοδέσποινα γύρισε το παιχνίδι. Ομάδες με παρόμοια δυναμική, κάτι το οποίο φάνηκε από το χαμηλό σκορ και την πολύ μικρή διαφορά στο σκορ. Ο Πανιώνιος έκανε αρκετές προσπάθειες να ανακτήσει το προβάδισμά του, όμως χωρίς καμία τύχη, με την Γλυφάδα να φεύγει νικήτρια (9-6).

Οι μίνι παίδες του Ολυμπιακού φιλοξενήθηκαν από τον Εθνικό. Οι μικροί αθλητές της γηπεδούχου είχαν... τσαγανό και εντυπωσίασαν με μακρινά σουτ. Η άψογη συνεργασία ήταν το κλειδί της επιτυχίας, που προκάλεσε σύγχυση στον Ολυμπιακό. Ο Εθνικός κατάφερε να επιβληθεί με στυλ και άνεση, παίρνοντας το ματς με 15-6.

Η ημέρα έκλεισε με τους παίδες του Ολυμπιακού και της Ηλιούπολης. H οικοδέσποινα «όργωσε» την πισίνα, πήρε ένα μεγάλο προβάδισμα, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν. Το πάλεψαν μέχρι το τέλος, ανέβασαν ρυθμούς από την τρίτη περίοδο και μετά, αλλά δυστυχώς δέχθηκαν και δεύτερη ήττα. Ο Ολυμπιακός αποδείχθηκε ανώτερος και πήρε τη νίκη που του άρμοζε (13-11).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0