World Sports

Το BN Sports στο Piraeus Street Long Jump: Ο… ιπτάμενος Τεντόγλου το έκανε ξανά! (video)

Το BN Sports στο Piraeus Street Long Jump: Ο… ιπτάμενος Τεντόγλου το έκανε ξανά! (video)

Το πρώτο σκαλί του βάθρου στο Piraeus Street Long Jump, ανήκει στον Μίλτο Τεντόγλου, που πραγματοποίησε άλλη μία… πτήση.

Το Piraeus Street Long Jump πραγματοποιείται για δεύτερη σερί χρονιά μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά και το BN Sports δεν θα μπορούσε να λείπει.

Ο Μίλτος Τεντόγλου δεν απογοήτευσε και με επίδοση 8.06μ. κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, λίγες μόλις εβδομάδες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες και μετά την πρωτιά που πήρε στη Ρώμη.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο, ο οποίος αυτήν περίοδο βρίσκεται στην τελική φάση της προετοιμασίας του ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, πήρε την πρώτη θέση στην πρώτη του προσπάθεια με άλμα στα 8.06μ. Ακολούθησαν ακόμη πέντε άλματα (8.00, 8.05, 6.76, 7.81), καθώς και μία ακύρη προσπάθεια, με τον Έλληνα πρωταθλητή να αντιμετωπίζει στη συγκεκριμένη περίπτωση πρόβλημα τόσο με τη βαλβίδα, όσο και με τα καρφιά στα παπούτσια του.

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Βούλγαρος Μπόζινταρ Σαραμπογιούκοφ που τερμάτισε στη δεύτερη θέση με άλμα στα 8.05, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε ο Τσέχος Πετρ Μάιντλσμιντ (8.00μ.)

Άρτεμις Κλεφτάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0