World Sports

Waterpolo Trials Tournament: Imperial L.A. και San Diego Del Mar «κυριάρχησαν» ξανά σε... ελληνικά νερά (video)

Waterpolo Trials Tournament: Imperial L.A. και San Diego Del Mar «κυριάρχησαν» ξανά σε... ελληνικά νερά (video)

Οι Αμερικάνοι επέστρεψαν και την Κυριακή (23/06) στο Waterpolo Trials Tournament για τις τελευταίες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και «έλαμψαν», ενώ από τις... εγχώριες αναμετρήσεις ξεχώρισε με διαφορά η αναμέτρηση μεταξύ εφήβων Ηλιούπολης και Πανιωνίου, με έντονες κόντρες να επικρατούν.

Οι παίδες της Βουλιαγμένης υποδέχθηκαν τη Γλυφάδα, σε μια αναμέτρηση της οποίας τα γκολ ήταν μετρημένα στα δάχτυλα του... ενός χεριού μέχρι και το ημίχρονο. Η οικοδέσποινα βρισκόταν μπορστά στο σκορ, όμως από την τρίτη περίοδο και έπειτα οι φιλοξενούμενοι φόρτσαραν και αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους, φέρνοντας το ματς στα ίσα, ενώ με την έναρξη της τέταρτης περιόδου «γύρισαν» το παιχνίδι, διατήρησαν το προβάδισμα και πήραν τη νίκη (9-6).

Δεύτερη σερί νίκη για τους παίδες της Γλυφάδας, κόντρα αυτή τη φορά στον Υδραϊκό. Από την έναρξη του παιχνιδιού έδειξαν την κυριαρχία τους, με αποτελεσματικά κλεψίματα, καλά μαρκαρίσματα και τα μάτια συγκεντρωμένα στον... στόχο. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να συμβαδίσουν, αρκετά λάθη σε άμυνα και επίθεση άνοιξαν... δρόμο στην οικοδέσποινα για μια συντριπτική νίκη (19-4).

Ηττημένοι έφυγαν και οι έφηβοι του Υδραϊκού. Η Imperial L.A. εκπλήρωσε αγωνιστικές υποχρεώσεις και την Κυριακή (23/06) και φαίνεται να μην μπορεί κανείς να τα... βάλει μαζί της. Καλά οργανωμένη άμυνα, εξαιρετικές αποκρούσεις και αντανακλαστικά από τον τερματοφύλακά της και γρήγορες αντεπιθέσεις «συνέθεσαν» ακόμη μια νίκη και επιτυχία. Αντίστοιχα, οι φιλοξενούμενοι εμφάνισαν κενά, τα οποία εκμεταλλεύτηκε σωστά η γηπεδούχος, προκαλώντας τους σύγχυση. Προσπάθησε να πλησιάσει, αλλά οι Αμερικανοί έδωσαν ακόμη μια όμορφη «παράσταση», επικρατώντας με 12-7.

Σε παρόμοιους ρυθμούς κινήθηκαν οι Αμερικάνοι και κόντρα στους εφήβους του Νηρέα Γέρακα. Ταχύτατες επιθετικές ενέργειες, αδιαπέραστη άμυνα και φυσικά, πρωταγωνιστής και πάλι ο τερματοφύλακας. Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν καμία τύχη απέναντι στην Imperial L.A. και η γηπεδούχος έκανε το τέσσερα στα τέσσερα για το Σαββατοκύριακο (22&23/06), με αυτή την τελευταία νίκη (9-4), κλείνοντας εποικοδομιτικά αυτό το διήμερο.

Ακολούθησαν οι έφηβοι της Ηλιούπολης και του Πανιωνίου. Και οι δύο ομάδες έβγαλαν ένταση, με τους φιλοξενούμενους να διατηρούν κατά κύριο λόγο το προβάδισμα. Παρόλα αυτά, υπήρξαν στιγμές... χάους και αποσυντονισμού, γεγονός που έδωσε στην οικοδέσποινα τις κατάλληλες ευκαιρίες να ανοιχτεί και να βρει χώρους να περάσει, φτάνοντας στο τέρμα και σκοράροντας. Ο απολογισμός του ματς είναι μια ισοπαλία, δίκαιο αποτέλεσμα βάσει της εικόνας των δύο ομάδων (9-9).

Δύο ματς απέμειναν με γηπεδούχο την San Diego Del Mar. Οι μικροί αθλητές πάνω που δείχνουν πως έχουν χαμένο από... χέρι το παιχνίδι και τίποτα δεν μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση κάνουν δυνατό comeback. Στην πρώτη αναμέτρηση με τους μίνι παίδες της Ροής, οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν τα... ηνία, «έχτισαν» διαφορά και άνεβασαν ψυχολογία, σε αντίθεση με τους Αμερικάνους. Παρόλα αυτά, σαν να πάτησαν ένα μαγικό κουμπί και άλλαξαν εντελώς την πορεία του αγώνα. Ισοφάρισαν και πήραν εκείνοι το προβάδισμα, το οποίο διατήρησε μέχρι το τέλος του ματς (14-7).

Στο δεύτερο παιχνίδι της η Del Mar ήρθε αντιμέτωπη με τους μίνι παίδες του Υδραϊκού. Μπορεί η γηπεδούχος να ήταν εμφανώς καταβεβλημένη σωματικά, όμως το εξαιρετικό δεύτερο ξεκίνημα και το ανεβασμένο ηθικό από την προηγούμενη αναμέτρηση, «σκότωσαν» τις ελπίδες των φιλοξενούμενων για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι Αμερικάνοι βρήκαν τα κατάλληλα περάσματα, παραβιάζοντας την άμυνα της αντίπαλης ομάδας, προκάλεσαν πανικό και αποδιοργάνωση και με αυτόν τον τρόπο «έκλεισαν» με... γλυκό τρόπο τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις (16-7).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0