World Sports

Waterpolo Trials Tournament: Με αέρα... Αμερικής διεξήχθησαν οι αγώνες του Σαββάτου (video)

Waterpolo Trials Tournament: Με αέρα... Αμερικής διεξήχθησαν οι αγώνες του Σαββάτου (video)

Πλησιάζει στο τέλος του το Waterpolo Trials Tournament, και το Σάββατο (22/06) είχε τη χαρά να φιλοξενήσει ακόμη δύο ομάδες από το εξωτερικό, αυτή τη φορά από τη μακρινή Αμερική. Οι φιλοξενούμενες ομάδες έφεραν νέο αέρα, με τις αναμετρήσεις να... πλημμυρίζουν από δυναμισμό.

Οι παίδες της Βουλιαγμένης υποδέχθηκαν τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να πάρει τη νίκη. Η οικοδέσποινα «κατέβασε» την δεύτερη ομάδα της, με τα κενά να είναι εμφανή. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν επαρκείς χώρους να ελιχθούν, άνοιξαν το παιχνίδί τους και κέριδσαν ένα τεράστιο προβάδισμα, με την Βουλιαγμένη να μην μπορεί να συμβαδίσει. Ο Ολυμπιακός με τελικό σκορ 16-5 «σάρωσε» τους αντιπάλους του σε μια κρίσιμη νίκη.

Οι επισκέψεις από την Αμερική συνεχίστηκαν και αυτό το Σαββατοκύριακο. Η έφηβοι της Ηλιούπολης φιλοξένησαν την Imperial L.A., με δυνατές κόντρες να επικρατούν. Οι Αμερικανοί επικρατούσαν με μεγαλύτερη ευκολία στις προσωπικές μονομαχίες, όντας πιο γεροδεμένοι, ενώ το αντηλιακό το οποίο χρησιμοποίησαν σε… γενναιόδωρες ποσότητες δυσκόλεψε την Ηλιούπολη. Παρόλα αυτά, η μαχητικότητα της οικοδέσποινας την βοήθησε να πλησιάσει στο σκορ και να διατηρήσει μια χαμηλή διαφορά, παρά το σκληρό πρέσινγκ και τα γρήγορα κλεψίματα των φιλοξενούμενων. Τελικά, υπερίσχυσε η Imperial L.A. με το ματς να λήγει 11-9.

Ακόμη μια αμερικανική ομάδα, αυτή τη φορά η San Diego Del Mar, φιλοξενήθηκε από τους παίδες του Νηρέα Γέρακα, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν στα εμπόδια που τους έβαζαν οι φιλοξενούμενοι. Η οικοδέσποινα αδυνατούσε να μαρκάρει πετυχημένα τους αντιπάλους της , με αποτέλεσμα οι παίκτες της Del Mar να... φλερτάρουν με τα δίχτυα διαρκώς. Ξέφυγαν κατά πολύ στο σκορ και επικράτησαν με τεράστια άνεση, κάτι το οποίο φάνηκε και από το τελικό 18-8.

Το απόγευμα οι έφηβοι του Νηρέα Γέρακα και του Υδραϊκού συναντήθηκαν στην πισίνα του Αλίμου, με τις δύο ομάδες να κυμαίνονται στους ίδιους ρυθμούς. Οι έντονες κόντρες, αλλά και ορισμένα... άστοχα σουτ σηματοδότησαν ένα χαμηλό σκορ. Εξ αρχής το προβάδισμα διατηρούσε η οικοδέσποινα, όμως δεν κατάφερε να... ξεφύγει με κάποια ιδιαίτερη διαφορά, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πετυχαίνουν την ισοφάριση λίγο πριν λήξει ο αγώνας (7-7).

H San Diego Del Mar αναμετρήθηκε για δεύτερη φορά, με τους παίδες του Πανιωνίου να παίρνουν σειρά. Μια δυαντή αναμέτρηση με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν αρχικά προβάδισμα και να φαίνεται πως κρατούν τα... ηνία. Παρόλα αυτά, οι Αμερικανοί δεν τα παράτησαν και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα. Ακόμη και όταν ο Πανιώνιος ανακτούσε το προβάδισμά του, η Del Mar είχε έτοιμη την απάντηση, ανεβάζοντας ρυθμούς από το ημίχρονο και μετά. Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να «τσεπώσουν» τη νίκη (10-9), ενώ μεγάλοι πρωταγωνιστές του αγώνα ήταν οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων, αλλά και τα... δοκάρια.

Η ημέρα έκλεισε με τους εφήβους του Πανιωνίου και την Imperial L.A., η οποία αγωνίστηκε επίσης δύο φορές. Οι φιλοξενούμενοι, όπως και οι παίδες στον προηγούμενο αγώνα, ξεκίνησαν πολύ δυναμικά, άνοιξαν το σκορ, κέρδισαν προβάδισμα και αρχικά φάνηκε να... βάζουν δύσκολα στους αντιπάλους τους. Η ομάδα από την Καλιφόρνια όμως, φόρτσαρε, πείσμωσε και έφερε το ματς στα ίσα, προκαλώντας σύγχυση στην ομάδα του Πανιωνίου. Οι φιλοξενούμενοι ανέκτησαν προβάδισμα, όμως δύο λεπτά πριν την λήξη του αγώνα η γηπεδούχος ισοφάρισε εκ νέου, γυρίζοντας το ματς και παίρνοντας ακόμη μια νίκη λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη του ματς (9-8).

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0