World Sports

Έκανε τα χρυσά και τα ρεκόρ… συνήθεια: «Πέταξε» στα ουράνια ο Τεντόγλου, ξανά πρωταθλητής Ευρώπης! (video)

Έκανε τα χρυσά και τα ρεκόρ… συνήθεια: «Πέταξε» στα ουράνια ο Τεντόγλου, ξανά πρωταθλητής Ευρώπης! (video)

Για ακόμη μία φορά ήταν ασύλληπτος ο Μίλτος Τεντόγλου στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανοιχτού στίβου ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση του βάθρου δίχως να έχει αντίπαλο.

Δεν βλέπει κανέναν ο Μίλτος Τεντόγλου. Με άλμα 8.65μ. διέλυσε κάθε ανταγωνισμό, έσπασε το ατομικό του ρεκόρ και πήρε με περίσσια ευκολία το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου.

Ο Έλληνας άλτης από νωρίς έθεσε ψηλά τον πήχη στον τελικό του μήκους σημειώνοντας επίδοση 8.42μ. με το… καλημέρα σας. Έτσι έκανε ποδαρικό πετυχαίνοντας την κορυφαία επίδοση κόσμου για φέτος.

Το δεύτερο άλμα του ήταν άκυρο, όμως το τρίτο ήρθε για να καταρρίψει την επίδοση του πρώτου με τον Τεντόγλου να πετάει στα 8.49μ. κάνοντας δεδομένο πλέον πως παίζει χωρίς αντίπαλο στον τελικό της Ρώμης.

Το πέμπτο άλμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία και απέδειξε σε όλους γιατί αυτός ο αθλητής είναι υπεράνθρωπος. Με 8.65μ. (!) ο Μίλτος υπέγραψε τον τελικό δείχνοντας πως ούτε ο… ουρανός δεν είναι εμπόδιο για εκείνον. Έτσι όχι μόνο έκατσε στην κορυφή του βάθρου, αλλά έσπασε και το ατομικό του ρεκόρ, που μέχρι σήμερα ήταν 8.60μ.

Μάλιστα, δεν ήταν αρκετό και ο Μίλτος Τεντόγλου είπε να επαναλάβει ακριβώς την ίδια επίδοση κλείνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το τρίτο του συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο στον ανοιχτό στίβο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0