World Sports

Φερέντσβαρος – Νόβι Μπέογκραντ 13-13 (5-4 πεν.): Οι Ούγγροι επικράτησαν μετά από ένα ματς... θρίλερ και παίρνουν εισιτήριο για τον τελικό

Φερέντσβαρος – Νόβι Μπέογκραντ 13-13 (5-4 πεν.): Οι Ούγγροι επικράτησαν μετά από ένα ματς... θρίλερ και παίρνουν εισιτήριο για τον τελικό

Το πάρτυ για τον Ολυμπιακό τελείωσε και για την Προ Ρέκο μόλις... άρχισε. Απομένει να μάθει τον αντιπαλό της από την αναμέτρηση της Φερέντσβαρος με τη Νόβι Μπέογκραντ. Ένα εξίσου έντονο ματς με πολλά κλεψίματα, γρήγορες αντεπιθέσεις και πληθώρα γκολ. Άλλωστε, στην φάση που βρισκόμαστε, είναι τέτοια η φύση του τουρνουά, που μόνο δυνατές συγκινήσεις έχουν χώρο στο... πρόγραμμα. Ακόμη ένα ματς στα πέναλτι (13-13) και ραντεβού στον τελικό δίνει μετά τα πέναλτι (5-4) η Φερέντσβαρος.

Μετά την... ατυχή ήττα του Ολυμπιακού και την κυριαρχία της Προ Ρέκο στο «National Pool Complex», σειρά είχε η αναμέτρηση των Φερέντσβαρος και Νόβι Μπέογκαρντ. Ένα ματς με εξίσου ελληνικό ενδιαφέρον, μιας και στην οικοδέσποινα αγωνίζεται ο Στέλιος Αργυρόπουλος, ενώ στους φιλοξενούμενους το δίδυμο Δημήτριος Σκουμπάκης και Άγγελος Βλαχόπουλος.

Ένας εξίσου δυνατός αγώνας, με την πρώτη περίοδο να παίζεται στον πόντο και να κλείνει ισόπαλη, με τον Βλαχόπουλο μάλιστα να μπαίνει και στον ρόλο του σκόρερ. Το δεύτερο οκτάλεπτο ξεκίνησε πιο δυναμικά για τους φιλοξενούμενους, καταφέρνοντας να αυξήσουν την διαφορά τους, όμως οι Ούγγροι δεν άργησαν να φέρουν και πάλι το ματς στα ίσα.

Τελικά, με συνοπτικές διαδικασίες, πήρε και το προβάδισμα στην τρίτη περίοδο, το οποίο και διατήρησε, παρά τις απειλητικές και εύστοχες, τις περισσότερες φορές, επιθετικές ενέργειες των Σέρβων. Παρόλα αυτά, η ισοπαλία δεν άργησε να έρθει και σε αυτό συνέβαλε και ο Σκουμπάκης με ένα αστραπιαίο γκολ.

Κράτησε λίγο όμως, και το 11ο γκολ των φιλοξενούμενων δεν μέτρησε, καθώς προηγήθηκε violent play από πλευράς τους. Πέναλτι δόθηκε στους Ούγγρους, οι οποίοι ανέκτησαν το προβάδισμά τους.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο η Νόβι Μπέογκραντ πέτυχε την ισοπαλία που της... έκλεψαν μέσα από τα χέρια, όμως η Φερέντσβαρος δεν την άφησε σε... χλωρό κλαρί. Μπήκε εκ νέου μπροστά στο σκορ, αλλά η ομάδα του τεράστιου Φιλίποβιτς δεν τα παράτησε.

Έφερε το ματς 13-13 και για ακόμη μια φορά μέσα σε ένα βράδυ θα ζήσουμε την διαδικασία των πέναλτι. Ο Βλαχόπουλος είχε μια τελευταία ευκαιρία να φέρει τη νίκη, αλλά δεν τα κατάφερε. Τελικά, οι Ούγγροι ήταν οι τυχεροί της υπόθεσης και θα δώσουν ραντεβού στον τελικό με την Προ Ρέκο, αφού επικράτησαν 5-4 στα πέναλτι.

Δυστυχώς, αυτός ήταν και ο τελευταίος αγώνας του Φιλίποβιτς, όμως το πάλεψε μέχρι τέλους σε αυτόν τον... τελευταίο χορό.

Τα οκτάλεπτα: 4-4, 3-2, 5-4, 1-3

Φερέντσβαρος (Μπάλας Νιέκι): Ζακόνι, Μάντιτς, Μόλναρ, Μέρκουλοβ, Αργυρόπουλος, Ντι Σόμμα, Φεκέτε, Βιγκβάρι, Νάγκι, Βάργκα, Γιάνσικ, Νταμόντε, Βόγκελ

Νόβι Μπέογκραντ (Ζίβκο Γκότσιτς): Ντομποζάνοφ, Μαρτίνοβιτς, Σκουμπάκης, Γκρανάδος, Τσουκ, Πιγιέτλοβιτς, Ντράσοβιτς, Ραντούλοβιτς, Πέρκοβιτς, Φιλίποβιτς, Λούκιτς, Βλαχόπουλος, Ντε Μισέλις

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0