World Sports

Ελληνικές επιτυχίες στην 3η ημέρα του Athens Equestrian Festival 2024!

Ελληνικές επιτυχίες στην 3η ημέρα του Athens Equestrian Festival 2024!

Με Ελληνικές επιτυχίες ολοκληρώθηκε και η τρίτη ημέρα του Athens Equestrian Festival 2024 που διεξάγεται από την Πέμπτη στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Στο πιο ψηλό σημερινό αγώνισμα ύψους 1.45μ με χορηγό την Masazaki την 2 η θέση κατέλαβε ο Δημήτρης Νάτσης με τον Cresco μετά από δύο γύρους με συνολικά 0 βαθμούς και χρόνο 50,03. Νικητής ήταν ο Ιταλός Filippo Bassan με την Tinkabelle με 0 βαθμούς και χρόνο 50,02 και στην 3 η θέση ο επίσης Ιταλός Andrea Messersi με τον Chacco Silice με 0 βαθμούς και χρόνο 52,44.

Στο πρώτο σημερινό αγώνισμα των νέων αλόγων ο Άγγελος Τουλούπης και ο Domino Z πέτυχαν την 2 η νίκη τους στην κατηγορία αυτή με διπλή άπταιστη διαδρομή και χρόνο 38,44. Δεύτερος ήταν ο Ουκρανός Eduard Slobodeniuk με τον Cornetico με 0 βαθμούς και χρόνο 40,38 και τρίτος ο Σουηδός Erik Nordstrom με τον Hope for Diamond με επίσης 0 βαθμούς και χρόνο 41,63.

Στο τρίτο σημερινό αγώνισμα ύψους 1.25μ. οι τρεις πρώτες θέσεις πήγαν στην Ελλάδα. Στην 1 η θέση ήταν η Βασιλική Μπαλιούση με την Golden Girl, στην 2 η θέση η Ζωή Στρατηγοπούλου με τον Baladin Happy και στην 3 η θέση ο Γιάννης Γαλιός με την Chloe 4.

Στο τέταρτο αγώνισμα της σημερινής ημέρας ύψους 1.15μ. με χορηγό την Royalty Suites νικήτρια ήταν για την Ελλάδα η Σεμέλη Λαΐου με την Corfenia, ενώ στο τελευταίο σημερινό ομαδικό αγώνισμα ύψους 1.35μ. με χορηγό την PARADOX HELLAS νικήτρια ομάδα ήταν η TEAM EUROVISIOΝ με αθλητές τους Σεμέλη Ποππ με τον Cash de la Hart, Erik Nordstrom με τον Baltik Site και Γιώργο Δημαρά με τον Sacripan GD.

Στην αυριανή τελευταία ημέρα του AEF 2024 δεσπόζει το Ομαδικό Αγώνισμα του Κυπέλλου Εθνών της Longines EEF Series 2024 με τη συμμετοχή πέντε ομάδων, ανάμεσά τους και η Ελληνική Ομάδα με τους τέσσερις αθλητές της, τον Άγγελο Τουλούπη με τον Del Rey, Καίτη Λασκαρίδη με τον Catoki’s Cornet, Ηλία Μπαλιούση με τον Casper d’Argouges και τον Κρίτωνα Ζαφειρόπουλο με τον Dicaprio. Το Ομαδικό Αγώνισμα είναι το τελευταίο αγώνισμα και θα αρχίσει στις 16.00.

AEF.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0