World Sports

Waterpolo Trials Tournament: Νικηφόρα... η επιστροφή του Εθνικού, ακόμη μια κερδισμένη «μάχη» για το Περιστέρι (video)

Waterpolo Trials Tournament: Νικηφόρα... η επιστροφή του Εθνικού, ακόμη μια κερδισμένη «μάχη» για το Περιστέρι (video)

Χαλαρό το πρόγραμμα του Σαββάτου (11/05) στο Waterpolo Trials Tournament, όσο πλησιάζουμε σιγά σιγά στο τέλος αυτού του... ταξιδιού. Δυναμική η επιστροφή των παίδων του Εθνικού, άχαστοι οι παίδες του Περιστέριου, παρά την... ασφυκτική πίεση του Υδραϊκού, ενώ ΑΟΝΣ Μίλων και Νηρέας Γέρακα κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν δυσκολίες και να διορθώσουν λάθη.

Οι παίδες του ΑΝΟ Γλυφάδας υποδέχθηκαν τον Εθνικό, ο οποίος επέστρεψε πολύ δυναμικά. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κερδίσουν από νωρίς προβάδισμα και στις δύο πρώτες περιόδους έλεγχαν κατά κύριο λόγο το παιχνίδι. Παρόλα αυτά, η οικοδέσποινα δεν τα παράτησε, βγήκε γρήγορα στην αντεπίθεση και κατάφερε να πλησιάσει πολύ κοντά στο σκορ. Παρά την καλή φόρμα της ομάδας, ο Εθνικός αποδείχθηκε ανώτερος και πήρε το ματς με τελικό σκορ 10-7. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, πως η ομάδα της Γλυφάδας είχε στην αποστολή της αρκετούς μίνι παίδες, επομένως το γεγονός ότι κατάφεραν να πετύχουν πολύ μικρή διαφορά στο σκορ και να κοντράρουν με ευκολία αθλητές μεγαλύτερης κατηγορίας καθιστά την επίδοσή τους εντυπωσιακή.

Οι παίδες του Περιστερίου και του Υδραϊκού πήραν τη... σκυτάλη σε ένα ματς που μέχρι και την τρίτη περίοδο κρινόταν στον πόντο. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ δυναμικά, με γρήγορες και διαδοχικές αντεπιθέσεις και άφθονο... νεύρο. Η οικοδέσποινα μας έχει συνηθίσει σε θετικά αποτελέσματα, με τις ήττες να σπανίζουν. Όμως, οι φιλοξενούμενοι δεν... αστειεύονταν. Όσο πλησιάζει το τέλος του τουρνουά, ο Υδραϊκός πραγματοποιεί ικανοποιητικές εμφανίσεις, αλλά τελικά αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό. Πράγματι, μείωσαν σημαντικά το σκορ, αλλά το Περιστέρι ήταν απλώς... άχαστο (11-8).

Ο τελευταίος αγώνας της ημέρας  έλαβε χώρα μεταξύ των εφήβων ΑΟΝΣ Μίλων και Νηρέα Γέρακα, με τις δύο ομάδες να τα... βρίσκουν σκούρα. Και οι δύο άμυνες υπολειτουργούσαν, ενώ οι περισσότερες επιθετικές ενέργειες και των δύο ομάδων έπεφταν... στο κενό, γεγονός που δικαιολογεί το σχετικά μικρό σκορ, κυρίως πριν το ημίχρονο. Ειδικότερα μέχρι και την έναρξη της δεύτερης περιόδου τα γκολ ήταν μετρημένα στα δάχτυλα του... ενός χεριού. Παρόλο που η άμυνα των φιλοξενούμενων ήταν ελάχιστα πιο «χαοτική», η οικοδέσποινα δεν... εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που τις παρουσιάστηκαν, με αποτέλεσμα ο Νηρέας Γέρακα να «κλέβει» τη νίκη... χτίζοντας διαφορά (13-5).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0