World Sports

Waterpolo Trials Tournament: Ξέχωρισαν οι ομάδες του ΑΝΟ Γλυφάδας, απολαυστικοί οι... μπέμπηδες του τουρνουά (video)

Waterpolo Trials Tournament: Ξέχωρισαν οι ομάδες του ΑΝΟ Γλυφάδας, απολαυστικοί οι... μπέμπηδες του τουρνουά (video)

Ακόμη μια Κυριακή (28/04) γεμάτη... αγωνιστική δράση. Οι αγώνες μοιράστηκαν μεταξύ Γλυφάδας και Αλίμου και το... μενού είχε απ’ όλους. Μίνι παίδες, παίδες και έφηβοι το διασκέδασαν, χωρίς να λείπει, όμως, το πάθος και η «δίψα» για νίκη. Ξεχώρισε ο ΑΝΟ Γλυφάδας με μια νίκη των εφήβων και αντίστοιχα μια ισοπαλία και μια νίκη στις ομάδες παίδων της, ενώ... τη παράσταση έκλεψαν οι ορεξάτοι και σπιρτόζοι «μίνι» αθλητές του τουρνουά.

Οι παίδες της Βουλιαγμένης υποδέχθηκαν τον Ολυμπιακό. Η Βουλιαγμένη κατέκτησε την δεύτερη... κόντρα για το Σαββατοκύριακο (27 & 28/04), ενώ ο Ολυμπιακός πρόσθεσε ακόμη μια ήττα, μετά την αναμέτρηση με τον Παναθηναίκό. Οι αθλητές του Γιώργου Ψύχου εμφανίστηκαν με αρκετά κενά που επέτρεψαν στην οικοδέσποινα να ελιχθεί πιο άνετα στον χώρο. Η συνεργασία των παικτών της Βουλιαγμένης αποδείχθηκε αποτελεσματική, ενώ ο Ολυμπιακός καλείται να διορθώσει τα λάθη προς... μελλοντική αποφυγή.

Οι έφηβοι του Νηρέα Γέρακα φιλοξένησαν τον Υδραϊκό. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δυναμικά, όμως η οικοδέσποινα ανέβασε αμέσως... ταχύτητα, με αποτέλεσμα το ματς να κρίνεται σχεδόν καθόλη τη διάρκειά του στον πόντο. Η σχεδόν ανύπαρκτη διαφορά στο σκορ δείχνει τόσο το ανεβασμένο επίπεδο των παιδιών, αλλά και μικρολαθάκια που σε ορισμένα σημεία του αγώνα... κόστισαν και στα δύο μέρη. Ένα γκολ ήταν αρκετό για τον Υδραϊκό να υπερισχύσει και να αποφευχθεί η ισοπαλία, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το ματς με 10-9.

ΑΝΟ Γλυφάδας και Περιστέρι βούτηξαν στη συνέχεια. Οι φιλοξενούμενοι μας έχουν συνηθίσει σε δυνατές εμφανίσεις, όμως αυτή τη φορά έλειπε η συγκέντρωση και επικράτησε η επιπολαιότητα. Λογικό, καθώς θέλανε να προλάβουν την οικοδέσποινα, η οποία είχε... ξεφύγει στο σκορ. Οι έφηβοι της Γλυφάδας βρήκαν χώρο να κάνουν το παιχνίδι τους και οι γρήγορες πάσες σε συνδυασμό με τα εύστοχα σουτ και την συγκέντρωση στο στόχο, τους έδωσαν το ματς, επικρατώντας με 12-9. Αξίζουν εύσημα και στο Περιστέρι όμως, καθώς δεν «παρέδωσε τα όπλα» και κατάφερε να πλησιάσει την οικοδέσποινα και να μειώσει σημαντικά τη διαφορά στο σκορ.

Μετά την ήττα του Σαββάτου (27/04) από το Περιστέρι, η Ηλιούπολη ήρθε την Κυριακή (28/04) να αντιμετωπίσει τον ΑΝΟ Γλυφάδας 1. Με μια πρώτη ματιά, η οικοδέσποινα φαινόταν πως έχει σίγουρη τη νίκη, όμως οι παίδες της Ηλιούπολης ήθελαν πάσει θυσία να φέρουν ένα καλό αποτέλεσμα. Υπήρξαν ορισμένα αμυντικά λάθη, όμως με γρήγορες αντεπιθέσεις κατάφεραν να ισοφαρίσουν, διατηρώντας την ισοπαλία έως το τέλος της αναμέτρησης (7-7).

Η δεύτερη ομάδα της Γλυφάδας αγωνίστηκε επίσης, κόντρα στους παίδες του Ηλυσιακού. Το Σάββατο (27/04) ο Ηλυσιακός πήρε μια σημαντική νίκη, όμως δεν επαναλήφθηκε η ίδια επιτυχία και την επόμενη ημέρα. Στην αρχή η οικοδέσποινα πήρε προβάδισμα, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν άργησαν να ισοφαρίσουν και για ορισμένο χρονικό διάστημα ο αγώνας κύλησε έτσι. Παρόλα αυτά, ο ΑΝΟ Γλυφάδας 2 και πάλι πήρε προβάδισμα, με τον Ηλυσιακό να μην... το βάζει κάτω. Πλησίασε όσο περισσότερο μπορούσε την οικοδέσποινα, αλλά στο τέλος ηττήθηκε με 14-11.

Οι έφηβοι του Ηλυσιακού επίσης, δεν είχαν... την τύχη με το μέρος τους την Κυριακή (28/04) μιας και υπέκυψαν μπροστά στην ανωτερότητα της Βουλιαγμένης. Οι φιλοξενούμενοι δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα. Βρήκαν αρκετά κενά μέσα στα οποία μπόρεσαν να ελιχθούν και να «χτίσουν» το παιχνίδι τους και με τελικό σκορ 11-4, οι έφηβοι της Βουλιαγμένης έφυγαν νικητές.

Η ημέρα έκλεισε με δύο αγώνες μίνι παίδων. Αρχικά, η Ροή υποδέχθηκε το Κερατσίνι, με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυναμικά. Πίεζαν ψηλά, έβαλαν δύσκολα στην άμυνα και υπήρξαν εύστοχοι ουκ ολίγες φορές. Έβρισκαν δίχτυα διαρκώς, όμως αυτό πείσμωσε τους... σπιρτόζους μικρούς πολίστες της Ροής, οι οποίοι όχι απλώς έφτασαν την οικοδέσποινα στα γκολ, αλλά έκαναν την ανατροπή, γύρισαν το ματς και πήραν τη νίκη με 11-7.

Τέλος, ο Νηρέας Γέρακα φιλοξένησε την Ηλιούπολη. Και οι δύο ομάδες πολύ καλές, ενώ αξιοσημείωτο και αξιοθαύμαστο είναι το πάθος και η ένταση που βγάζουν οι μικροί αθλητές από τόσο νεαρή ηλικία. Αυτά είναι άλλωστε, τα στοιχεία που κάνουν το παιχνίδι απολαυστικό, τόσο για τους ίδιους όσο και για όσους το παρακολουθούν. Χαμηλό το σκορ στην αρχή, μιας και δυσκόλεψαν η μία την άλλη, ενώ, όπως και να το κάνουμε, το νερό είναι... ζόρικο. Σιγά σιγά όμως πήραν μπρος, με την Ηλιούπολη να επικρατεί με τελικό σκορ 10-6.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0