World Sports

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 39-32: «Θρυλική» πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup!

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 39-32: «Θρυλική» πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup!

Ο Ολυμπιακός ήταν «μαγικός» και στη ρεβάνς με την Φερεντσβάρος κυριάρχησε απόλυτα (39-32) εξασφαλίζοντας για πρώτη φορά στην ιστορία του την πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup!

Ακόμη μία μεγάλη πρόκριση και αφορμή για πανηγύρια στον Ολυμπιακό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν στη ρεβάνς με 39-32 της ουγγρικής Φερεντσβάρος και εξασφάλισαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους, την πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup. Το παιχνίδι διεξήχθη στο «Κλειστό της Ηλιούπολης» και οι Πειραιώτες του Ζέλικο Μπάμπιτς ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, παίρνοντας και διατηρώντας από πολύ νωρίς το προβάδισμα.

Ο Ολυμπιακός «έγραψε» μία ακόμη «χρυσή σελίδα» στην ιστορία του και πρόκειται να αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης μεταξύ της ΒάλουρΜινάουρ Μάρε, με τους Ισλανδούς να έχουν κερδίσει το πρώτο παιχνίδι με 36-28 και να προβάλλουν ως φαβορί για την κατάκτηση του δεύτερου εισιτηρίου.

Σε ό,τι αφορά τις ημερομηνίες των διπλών παιχνιδιών των τελικών, αυτές πρόκειται να γίνουν γνωστές το προσεχές διάστημα από τη διοργανώτρια αρχή.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0