World Sports

«Οδοστρωτήρας» η Ελλάδα κόντρα στην Ιταλία, στα ημιτελικά του Παγκοσμίου μετά από 13 χρόνια! (video)

«Οδοστρωτήρας» η Ελλάδα κόντρα στην Ιταλία, στα ημιτελικά του Παγκοσμίου μετά από 13 χρόνια! (video)

Έκλεισε «ραντεβού» με την Ουγγαρία στα ημιτελικά του Παγκοσμίου στη Ντόχα η Ελλαδάρα! Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών ήταν φανταστική, κέρδισε με 14-12 (12/02) την Ιταλία και βρίσκεται επάξια στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, για πρώτη φορά μετά το 2011!

Ό,τι συνέβη στον μικρό τελικό στο Αϊντχόβεν για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, επαναλήφθηκε και στα προημιτελικά στη Ντόχα! Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών κέρδισε την Ιταλία με 14-12 (12/02), έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού στη μεγαλύτερη διάρκειά του και έτσι, έκλεισε θέση ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στη Ντόχα!

Στα ημιτελικά η Ελλάδα θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ουγγαρία, που έκανε την έκπληξη και «πέταξε» εκτός συνέχειας την κάτοχο του ευρωπαϊκού τροπαίου, Ολλανδία! Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι η χώρα μας επιστρέφει στους «4» του θεσμού, για πρώτη φορά, μετά το 2011.


Η «γαλανόλευκη» από την έναρξη του αγώνα έδειξε σε καλή κατάσταση. Ολοκλήρωσε το πρώτο οκτάλεπτο χωρίς να δεχθεί ούτε ένα τέρμα, ενώ ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συνέχισε σε αυτούς τους ρυθμούς, παρά το γεγονός ότι η άμυνα «διασπάστηκε» τελικά από την Ιταλία. Η δεύτερη περίοδος τελείωσε με την Ελλάδα μπροστά με 7-3.


Η απόσταση των τεσσάρων τερμάτων διατηρήθηκε και στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου, με το σκορ στο 11-7, ενώ μέχρι το φινάλε, δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα. Οι Ιταλίδες μείωσαν προσωρινά στα δύο γκολ, όμως δεν κατάφεραν κάτι καλύτερο, με την Ελλάδα να επικρατεί με 14-12 και να φεύγει για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου!


Τα οκτάλεπτα:
0-3, 3-7, 7-11, 12-14

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0