World Sports

Waterpolo Trials Tournament: Άλλο ένα διήμερο με εντυπωσιακές αναμετρήσεις και άφθονα γκολ

Waterpolo Trials Tournament: Άλλο ένα διήμερο με εντυπωσιακές αναμετρήσεις και άφθονα γκολ

Αμείωτη η δράση για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο (16-17/12) στο Waterpolo Trials Tournament που διεξήχθη στα κολυμβητήρια της Ηλιούπολης και του Αλίμου. Παίδες και έφηβοι αψήφησαν το κρύο προσφέροντας δυνατές αναμετρήσεις με πολλά γκολ.

Η δράση ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου με δύο αγώνες σε επίπεδο εφήβων. Ο Νηρέας Γέρακα ήρθε αντιμέτωπος με την Βουλιαγμένη 2, η οποία επικράτησε με 11-6. Αν και ο Νηρέας ξεκίνησε πιο δυναμικά, έχοντας το προβάδισμα μέχρι το τέλος της δεύτερης περιόδου, η Βουλιαγμένη αντέδρασε και «γύρισε» το παιχνίδι βρίσκοντας γκολ κυρίως από αντεπιθέσεις και κράτησε το υπέρ της σκορ έως το τελευταίο σφύριγμα.

Ακολούθησε το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, με τους δύο αντιπάλους να χρησιμοποιούν αμφότεροι την πρώτη τους ομάδα. Ο Παναθηναϊκός πήρε από την αρχή ένα μικρό προβάδισμα, με τους «ερυθρόλευκους» αρχικά να μειώνουν και στην αρχή της τέταρτης περιόδου να φέρνουν το παιχνίδι στα ίσα (6-6). Πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων, οι οποίοι με τις εξαιρετικές τους αποδόσεις κράτησαν το σκορ χαμηλά. Ο Παναθηναϊκός «χτύπησε» προς το φινάλε φεύγοντας στην κόντρα και πήρε τη νίκη με 9-7.

Η αγωνιστική ημέρα της Κυριακής άρχισε με μία ακόμη αναμέτρηση μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά σε επίπεδο παίδων. Νικητής αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός με 14-10, σε ένα παιχνίδι με πολλά γκολ στον παίκτη παραπάνω και για τις δύο ομάδες. Από την αρχή, οι «ερυθρόλευκοι» δημιούργησαν μια ασφαλή διαφορά τερμάτων, την οποία και διατήρησαν καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς.

Σειρά πήραν οι έφηβοι της Βουλιαγμένης και του Παναθηναϊκού. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα σκληρό και ανταγωνιστικό μέχρι το τέλος. Οι «πράσινοι» βρέθηκαν πίσω από νωρίς, έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με την έναρξη της τέταρτης περιόδου (6-6), όμως η Βουλιαγμένη σημείωσε τρία γκολ στα τελευταία κρίσιμα λεπτά και πήρε τη νίκη με 9-6.

Επόμενη αναμέτρηση αυτή των παίδων της Ηλιούπολης με τον Πανιώνιο που έληξε ισόπαλη 8-8. Ο Πανιώνιος ήταν από το ξεκίνημα μπροστά στο σκορ, η Ηλιούπολη αντέδρασε καλύπτοντας τη διαφορά και στο φινάλε πέτυχε δύο σημαντικά γκολ ισοφαρίζοντας το σκορ.

Οι παίδες του Παναθηναϊκού, στο δεύτερο παιχνίδι που έπαιξαν την ίδια ημέρα, επικράτησαν σχετικά εύκολα του Ιωνικού με 14-6. Μπήκαν δυνατά, είδαν τη διαφορά να μειώνεται στα τέλη λίγο πριν από το ημίχρονο, αλλά ξέφυγαν και πάλι βρίσκοντας λύσεις από τη θέση του φουνταριστού, με τον Ιωνικό από την άλλη να δυσκολεύεται πολύ στο σκοράρισμα.

Τελευταία αναμέτρηση του διημέρου ήταν αυτή μεταξύ των εφήβων του ΑΝΟ Γλυφάδας κόντρα σε εκείνους του Περιστερίου. Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν περισσότερο συγκεντρωμένοι από τους αντιπάλους τους αξιοποιώντας σωστά τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν σε αντεπιθέσεις, αλλά και από το σημείο του πέναλτι, και βρέθηκαν στο ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 5-1. Η εικόνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, το Περιστέρι ήταν ανώτερο και επικράτησε με 11-4.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0