World Sports

Περισσότερες από 400 προσαγωγές στου Ρέντη, μετά τον τραυματισμό του αστυνομικού! (video)

Περισσότερες από 400 προσαγωγές στου Ρέντη, μετά τον τραυματισμό του αστυνομικού! (video)
Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε 424 προσαγωγές, έως τις έξι το πρωί της Παρασκευής (08/12)! Καταγγελίες από γονείς για άσκηση βίας και πως εξετάζονται άτομα δίχως την παρουσία δικηγόρου.
Τα επεισόδια κατά τη διάρκεια του προημιτελικού του Λιγκ Καπ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο Μελίνα Μερκούρη, που οδήγησαν στον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού, έφεραν τεράστιο αριθμό προσαγωγών από την ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα, στην προσπάθεια εντοπισμού του δράστη, του ανθρώπου που πέταξε δηλαδή, τη ναυτική φωτοβολίδα, η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές 424 ατόμων!

Σημειώνεται πως πλήθος κόσμου είχε μείνει για ώρα στον χώρο, ακόμα και μετά τη διακοπή του ματς, μόνο με τις γυναίκες και τα παιδιά να αποχωρούν.

Μάλιστα, υπήρξαν καταγγελίες γονέων παιδιών που έχουν προσαχθεί: «'Όταν έβαζαν τα παιδιά στις κλούβες τα χτυπούσαν. Όποιος περνούσε να πάει πίσω του έριχναν φάπες και κλωτσιές. Καταγγελία από τα παιδιά. Μετά τις 3:00 τους πήραν τα κινητά», ανέφερε ένας χαρακτηριστικά, ενώ ένας άλλος τόνισε στην κάμερα του OPEN.

«Τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα. Το συμβάν έγινε 450 μέτρα μακριά από το γήπεδο. Έγινε από ανθρώπους που ήταν έξω από το γήπεδο. Δεν μπορούσαν καν να γυρίσουν μέσα στο γήπεδο. Το παιδί μου μου είπε ότι τους είχαν κλείσει γιατί φοβούνται φασαρίες και δεν θα τους αφήσουν. Μετά τους έφεραν στο μεταγωγών. 16 κλούβες έφεραν. Έκλεισαν τα τηλέφωνα δεν ξέρουμε τι συνέβη. Έχουμε μηνύματα καταγγελίες γονέων ότι χτύπησαν παιδιά. Δεν μπορεί να συλλαμβάνει η αστυνομία 600 άτομα. Που είμαστε; Αν γινόταν στο Καραϊσκάκη θα το έφερναν όλο στο Μεταγωγών;».

Παράλληλα, τον λόγο πήρε και ένας αυτόπτης μάρτυρας και δικηγόρος, αναφέροντας: «Έχει παραβιαστεί ο μισός ποινικός κώδικας και ο μισός κώδικας ποινικής δικονομίας. Εξετάζονται άνθρωποι ανωμοτί ως ύποπτοι τελέσεως σοβαρών αξιόποινων πράξεων, όπως είναι η απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και έχει κριθεί ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν χρίζουν νομικής συμπαράστασης…».

 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0