World Sports

Waterpolo Trials Tournament: Με δυναμισμό μπαίνει η Προεθνική Παίδων – Αναμενόμενα λίγο πολύ τα αποτελέσματα

Waterpolo Trials Tournament: Με δυναμισμό μπαίνει η Προεθνική Παίδων – Αναμενόμενα λίγο πολύ τα αποτελέσματα

Πρώτη εμφάνιση για την Προεθνική Παίδων, η οποία δεν τα πήγε και άσχημα και ένα ακόμη Σαββατοκύριακο γεμάτο αγωνιστική δράση στο Waterpolo Trials Tournament στο κολυμβητήριο της Πετρούπολης. Οι υπόλοιπες ομάδες ήταν παλιοί γνώριμοι, ενώ τα αποτελέσματα των αγώνων δεν δημιούργησαν ιδιαίτερες εκπλήξεις.

Το Σάββατο (11/11) οι έφηβοι της Πετρούπολης υποδέχτηκαν την ΑΕΚ, η οποία ακόμη προσπαθεί να βρει τους ρυθμούς της. Αυτό φάνηκε, άλλωστε από την αρκετά μεγάλη διαφορά στο τελικό σκορ 13-4.

Σειρά πήραν οι έφηβοι του Υδραϊκού και του Περιστερίου. Οι φιλοξενούμενοι, πράγματι, έχουν δυσκολευτεί αρκετά με όσους αντιπάλους έχουν αναμετρηθεί, όμως δεν το βάζουν κάτω. Η σκληρή δουλειά και η υπομονή αποδίδει καρπούς, κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε και με την συντριπτική νίκη τους 11-5.

Η ημέρα έκλεισε με τον Παναθηναϊκό και την πρωτοεμφανιζόμενη Προεθνική Παίδων. Μην σας ξεγελά το όνομα, οι παίκτες ήταν έφηβοι, και μάλιστα πολύ καλοί. Μπορεί να έχασαν απέναντι στους «πράσινους», όμως το τελικό σκορ 8-7, έδειξε πως και μπορούν να αντισταθούν, αλλά να αρχίσουν να φέρνουν σύντομα και περισσότερες νίκες. Άλλωστε, μόλις έγινε η αρχή!

Την Κυριακή (12/11) συνεχίστηκε το αγωνιστικό κλίμα, το οποίο ξεκίνησε από νωρίς το πρωί και κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα. Η ΑΕΚ αυτή τη φορά φιλοξένησε το Περιστέρι και το ματς είχε τελειώσει πριν καν… αρχίσει. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν βρίσκονται ακόμη στο ίδιο επίπεδο με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες και αν θέλουν να φέρουν λίαν συντόμως καλά αποτελέσματα θα πρέπει να ρίξουν πολύ δουλειά. Οι Περιστεριώτες εν τέλει επικράτησαν 18-1.

Ο ΑΟΝΣ Μίλων είναι ακόμη μια ομάδα που έχει δρόμο να διανύσει για να μπορεί να καταστεί ισχυρή. Παρόλα αυτά η νίκη των εφήβων του κόντρα στην Πετρούπολη 9-5 αποτέλεσε σίγουρα ένα δυνατό και πολύ αναγκαίο μπουστάρισμα.

Αν υπήρχε μια έκπληξη εκείνη την ημέρα αυτή θα ήταν ο αγώνας των εφήβων Φαλήρου και Προεθνικής Παίδων. Η οικοδέσποινα είναι πρώτη βαθμολογικά και το επίπεδό της δεν μπορεί ούτε να αμφισβητηθεί, αλλά ούτε και να συγκριθεί εύκολα. Μέχρι στιγμής είναι άπιαστοι, πέραν δύο-τριών παραπατημάτων. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, τους πίκραναν, αφού κατάφεραν να πάρουν το ματς 13-7.

Οι μόνοι παίδες που πραγματοποίησαν εμφάνιση το εν λόγω Σαββατοκύριακο ήταν εκείνοι του Ιωνικού και της Ροής, με την οικοδέσποινα να καταφέρνει να επιβάλλεται με ευκολία και άνεση 9-4.

Η αδυναμία της ΑΕΚ να συναγωνιστεί τους αντιπάλους της φάνηκε και το απόγευμα της Κυριακής (12/11), όταν υποδέχτηκε τον ΑΟΝΣ Μίλων. Παρόμοιο το level και των δύο ομάδων, επομένως το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι αμφίρροπο. Μόνο που οι φιλοξενούμενοι «ισοπέδωσαν» την οικοδέσποινα σκοράροντας συνολικά 21 τέρματα (21-6)!

Η Προεθνική Παίδων φιλοξενήθηκε αυτή τη φορά από την Βουλιαγμένη. Το πάλεψε, αντιστάθηκε, φόρτσαρε ανά στιγμές, αλλά η πολύπειρη οικοδέσποινα έφυγε νικήτρια με τελικό σκορ 11-7.

Τελευταίοι στην πισίνα βούτηξαν οι έφηβοι της Πετρούπολης και του Περιστερίου, με τους φιλοξενούμενους να πραγματοποιούν 3/3 νίκες το Σαββατοκύριακο. Επικράτησαν με διαφορά, 17-5, και σιγά σιγά ανεβαίνουν και οι επιδόσεις των παικτών, αλλά και η ψυχολογία τους.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0