World Sports

Ματαρό – Ολυμπιακός 15-12: Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν

Ματαρό – Ολυμπιακός 15-12: Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν

Δύο χρόνια ήταν αήττητος ο Ολυμπιακός στο Len Champions League γυναικών, αλλά τώρα γνώρισε τη δεύτερη σερί ήττα του από την ίδια ομάδα, με τη Ματαρό να επικρατεί (15-12) και να παίρνει την πρόκριση στο Final-4.

To πάλεψαν οι «ερυθρόλευκες» όσο μπορούσαν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο Ολυμπιακός, μπορεί να ήταν για δύο χρόνια αήττητος, αλλά πλέον ηττήθηκε για δύο συνεχόμενα παιχνίδια από την ίδια ομάδα, με τη Ματαρό να παίρνει την πρόκριση στο Final-4 του Len Champions League γυναικών, επικρατώντας και στον επαναληπτικό με 15-12 (11-9 στον Πειραιά).

Οι Πειραιώτισσες πλήρωσαν την κακή αμυντική λειτουργία τους από την έναρξη του παιχνιδιού. Οι Ισπανίδες ήταν αποφασισμένες να πάρουν το «χρυσό» εισιτήριο και έφταναν εύκολα στο γκολ με μπασίματα, με την ελληνική ομάδα να μην μπορεί να ακολουθήσει.

Η επίθεση του Ολυμπιακού ήταν αρκετά στατική, πέφτοντας πάνω στην προσαρμοσμένη ζώνη στην άμυνα της Ματαρό, με την ισπανική ομάδα να χτυπά στις αντεπιθέσεις σε πολλές περιπτώσεις. Κάπως έτσι, λοιπόν, μετά από δύο χρόνια όπου έφτασαν στην κορυφή της Ευρώπης, οι «ερυθρόλευκες» έμειναν εκτός Final-4 και δεν θα μπορέσουν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.

Τα οκτάλεπτα: 4-4, 9-7, 12-10, 15-12

Ματαρό (Ντάνι Μπαγιάρτ): Σάντσες, Μορέλ, Φαν ντε Κραατς 5, Γκουάλ, Σέβενιτς, Κέζθελι 3, Καμπράι, Νόγκε 2, Αβένιο, Μπερτράν 1, Εσπάρ 4, Μουρίγιο, Καρμόνα.

Ολυμπιακός (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 3, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου 2, Τριχά 1, Ξενάκη 2, Σιούτη 1, Μ. Πλευρίτου, Τορνάρου, Β. Πλευρίτου 2, Κρίστμας, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου.

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0