World Sports

Εθνικός: Όνειρο ήταν και το... έσβησε η Ούιπεστ!

Εθνικός: Όνειρο ήταν και το... έσβησε η Ούιπεστ!
Την ήττα με 13-9 γνώρισε ο Εθνικός στον Πειραιά από την Ούιπεστ και έτσι δεν θα καταφέρει να διεκδικήσει το back-to-back στο LEN Eurocup.
Την υπερπροσπάθεια στην Ουγγαρία και την ισοπαλία που είχε στις... αποσκευές τουθ δεν μπόρεσαν να μετατρέψουν σε πρόκριση τα κορίτσια του Εθνικού, τα οποία ηττήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου (11/2) στο Π. Καπαγέρωφ και αποχαιρέτησαν το LEN Eurocup.

Οι αθλήτριες του Λέανδρου, μετά το 10-10 στην Ουγγαρία ήθελαν νίκη με οποιαδήποτε διαφορά για να περάσουν στα ημιτελικά και να μπορέσουν να διεκδικήσουν για 2η συνεχόμενη χρονιά τον ευρωπαϊκό τίτλο.

Παρότι όμως Εθνικός και Ούιπεστ πήγαιναν χέρι-χέρι μέχρι στις τρεις πρώτες περιόδους, στα τελευταία 6 λεπτά η ελληνική ομάδα κατάρρευσε.

Έξι λεπτά πριν το φινάλε, με μακρινή λόμπα από τη Ζέγκεντι, η Ούιπεστ προηγήθηκε με 9-8. Με τη σέντρα οι φιλοξενούμενες έπαιξαν πρέσινγκ στο κέντρο της πισίνας, «έκλεψαν» την μπάλα και με τη Ζέγκεντι ξανά πήρε... αέρα δύο τερμάτων στην κόντρα για το 10-8 (05:42).

Η Ουίπεστ «αγκάλιασε» την πρόκριση με το γκολ από τη Χάιντου για το 11-8 (02:58) και από εκεί και πέρα δεν μπορούσαν να αλλάξει η κατάσταση.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-2, 4-5, 2-5.

Εθνικός (Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 1, Μπορίσοβα, Μπέτα, Κοντονή 1, Κατσιμπρή 1, Χατζηκυριακάκη, Άλκηστη Μπενέκου, Ρακιντζή 1, Κανετίδου 3, Ιόλη Μπενέκου, Άντριους 2, Μπεκρή.

Ουίπεστ: Μαγκιάρι, Αουμπέλι 1, Ματσάι 2, Τίμπα, Σουζ, Βάρο, Μπάκσα 2, Φάραγκο 3, Ζέγκεντι 2, Χάιντου 1, Λενβτάι, Περεζτέγκι-Νάγκι 2, Γκολοπέντζα.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0