World Sports

Ελλάδα – Ολλανδία 32-28: Σπουδαία νίκη για την Εθνική ομάδα χάντμπολ για τα προκριματικά του Euro! (video)

Ελλάδα – Ολλανδία 32-28: Σπουδαία νίκη για την Εθνική ομάδα χάντμπολ για τα προκριματικά του Euro! (video)

H καλή εμφάνιση και ο «ζωηρός» κόσμος στο κλειστό γυμναστήριο της Κανήθου στη Χαλκίδα, οδήγησαν την Εθνική ομάδα χάντμπολ στην πρώτη της νίκη στα προκριματικά του Euro 2024, απέναντι στην ισχυρή Ολλανδία (32-28).

H διαδρομή που στο τέλος έχει τα γήπεδα της Γερμανίας, τον Ιανουάριο του 2024, δεν είναι στρωμένη με «ροδοπέταλα». Κάθε άλλο. Ωστόσο μετά τη φυσιολογική ήττα στο Βαράζντιν της Κροατίας για την πρώτη αγωνιστική ακολούθησε μία μεγάλη νίκη επί της Ολλανδίας στη Χαλκίδα με 32-28, που δίνει ελπίδες στους διεθνείς και το τεχνικό επιτελείο.

Απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, οι παίκτες του Ζαραβίνα τα έδωσαν όλα και στο τέλος ήταν αυτοί που.. χαμογέλασαν και το γιόρτασαν μαζί με τον κόσμο. Οι διεθνείς μονάχα στα πρώτα λεπτά βρέθηκαν πίσω στο σκορ (2-1, 6’) όμως από εκείνο το σημείο και μετά πάτησαν «γκάζι», με τον 18χρονο Αχιλλέα Τόσκα να βοηθά στη διεύρυνση του σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχαν σημεία του παιχνιδιού που η Ολλανδία πίεζε και μείωνε στα δύο γκολ διαφορά (28-26, 53’) ωστόσο το ελληνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είχε την ηρεμία και τα ψυχικά αποθέματα να μην πανικοβληθεί και στο τέλος να πανηγυρίσει μία άκρως σημαντική νίκη.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0