TV or not TV

Συμπαίκτης με τον Νταμπίζα, σχολιαστής στην Αγγλία και… άνεργος για 10 λεπτά: «Τι έζησε ο Τζίνας σε 600 δευτερόλεπτα;»

Συμπαίκτης με τον Νταμπίζα, σχολιαστής στην Αγγλία και… άνεργος για 10 λεπτά: «Τι έζησε ο Τζίνας σε 600 δευτερόλεπτα;»

Πόσο μπορεί να αλλάξει η ζωή ενός ανθρώπου μέσα σε λίγα μόλις λεπτά; Καλύτερα να ρωτήσουμε τον Τζερμέιν Τζίνας, πρώην παίκτη και νυν ποδοσφαιρικό αναλυτή στην τηλεόραση, ο οποίος έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ με την απόλυσή του από το ΒΒC.

Ο Τζερμέιν Τζίνας έχει προκαλέσει έναν χαμό στα social media, με τον κόσμο να σχολιάζει το γεγονός πως σε διάστημα 10 λεπτών βρέθηκε από την απόλυση του ΒΒC, σε πάνελ του talkSPORT.

Ο 41χρονος Άγγλος έχει αγωνιστεί για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, τη Νιούκαστλ, την Άστον Βίλα και την Τότεναμ, ενώ έκλεισε την καριέρα του στην ΚΠΡ. Έχει συνυπάρξει, μάλιστα, με τον Νίκο Νταμπίζα για 32 αγώνες, όταν ο Έλληνας πρώην διεθνής είχε μετακομίσει στην Αγγλία για λογαριασμό της Νιούκαστλ.

Μόλις κρέμασε τα παπούτσια του, o Tζίνας αποφάσισε να ασχοληθεί με την τηλεόραση. Από το 2020 βρισκόταν στο BBC ως παρουσιαστής της εκπομπής The One Show, ενώ αργότερα εμφανιζόταν και στο Match of the Day.

Και τώρα έρχεται το απρόσμενο της υπόθεσης. Μετά από τέσσερα χρόνια, το BBC ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον πρώην ποδοσφαιριστή. Η αιτιολογία; Ανάρμοστη συμπεριφορά!

Δεν γνωρίζουμε ποιο είναι το πιο ενδιαφέρον όμως. Ο λόγος της απόλυσής του ή η άμεση πρόσληψή του από το talkSPORT; Ο Τζίνας άλλαξε τηλεοπτικό... σπίτι και προκάλεσε πανικό στο κοινό, που δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα τον έβλεπε ξανά στους δέκτες του και μάλιστα τόσο γρήγορα.

Η τύχη του Τζίνας, όμως, δε σταματάει εκεί. Ο πρώην μέσος πρόκειται να πάρει αποζημίωση από το ΒΒC που θα αγγίζει τις 500.000 λίρες!


Όλγα Μανιώτη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0