TV or not TV

«Του ωραίου, του μεγάλου & του αληθινού»: Ένα βιβλίο-ύμνος στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τις ιστορίες που έχουν γεννήσει!

«Του ωραίου, του μεγάλου & του αληθινού»: Ένα βιβλίο-ύμνος στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τις ιστορίες που έχουν γεννήσει!

Ένα εξαιρετικό βιβλίο του Άγγελου Αναστασόπουλου, αφιερωμένο σε ιστορίες που γεννήθηκαν μέσω των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου «πρωταγωνιστές είναι οι άνθρωποι», όπως γράφει και ο ίδιος.

Από τον Μάιο του 2024, κυκλοφορεί το βιβλίο «Του ωραίου, του μεγάλου & του αληθινού», ένας ύμνος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, από τις εκδόσεις «Μωβ Σκίουρος».

Φέρει την υπογραφή του Άγγελου Αναστασόπουλου, με υπότιτλο «Ιστορίες από τους Ολυμπιακούς Αγώνες». Και είναι ακριβώς αυτό.

Μικρές και μεγάλες, άγνωστες και γνωστές ιστορίες, από το σπουδαιότερο αθλητικό γεγονός, που λαμβάνει χώρα κάθε τετραετία.

Εκεί, όπου πολλές φορές μύθος και ιστορία «παντρεύονται», όπως αναφέρει και ο συγγραφέας στο οπισθόφυλλο του βιβλίου.

Γνωρίζατε την ιστορία των πέντε κύκλων; Πώς ένα μετάλλιο κόπηκε στα δύο ή την ιστορία για το μισό μπράντι και το... παγωτό χωνάκι;

Αν όχι, το βιβλίο «Του ωραίου, του μεγάλου & του αληθινού» είναι ό,τι χρειάζεστε και μπορείτε να το βρείτε με ένα κλικ εδώ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0