TV or not TV

Τελικοί στο 17ο ΟΠΑΠ Unibasket με ρεκόρ και θέαμα

Τελικοί στο 17ο ΟΠΑΠ Unibasket με ρεκόρ και θέαμα

Ολοκληρώθηκε η 17η σεζόν του ΟΠΑΠ Unibasket με τους τελικούς των 3 κατηγοριών να κλέβουν την προσοχή του φοιτητικού κοινού και όχι μόνο. Στο κλειστό του Εσπέρου για ακόμη μια χρόνια πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί οι οποίοι χάρισαν αξέχαστες στιγμές στους αθλητές και τους φιλάθλους που είχαν έρθει να τους απολαύσουν.

Ξεκινώντας με τον τελικό του Πρωταθλήματος (1η κατηγορία) νικητές για 3η συνεχόμενη χρόνια είναι η Lavou BC κάνοντας το threepeat και θυμίζοντας τα ρεκόρ της υπερομάδας του Βαγγέλη Μάντζαρη και της.. παρέας του από το 2014 ως το 2020. Άλλωστε ήταν εκεί ο ίδιος και για τις απονομές στους κορυφαίους! Η πιο πετυχημένη ομάδα ΟΠΑΠ Unibasket είναι αυτή των παιδιών από τα νότια προάστια οι οποίοι υποσχέθηκαν σε δηλώσεις τους μετά τον τελικό ότι και του χρόνου θα είναι ξανά εκεί για 4η συνεχόμενη φορά. Οι Archers στον τελικό προσπάθησαν να τους κλέψουν το 3ο τρόπαιο αλλά όσο και να πάλεψαν αυτό ήταν μάταιο και το τελικό 104-90 το αποδεικνύει.

Στην κατηγορία του Κυπέλλου (2η κατηγορία) στην παρθενική τους εμφάνιση στην διοργάνωση οι Net Rippers ξεπέρασαν το εμπόδιο της Circle BC και βρέθηκαν αυτοί να επικρατούν με 69-81 και να πανηγυρίζουν στο τέλος την πρώτη τους κατάκτηση.

Στην κατηγορία του Rookies Cup (3η κατηγορία) νικητές ήταν οι Miami Mid, και αυτοί για πρώτη φορά στην ιστορία τους, δείχνοντας από νωρίς στο παιχνίδι πόσο πολύ το ήθελαν. Αυτό δείχνει και το ευρύ 65-103.

Καθ'όλη την διάρκεια των τελικών υπήρχαν δράσεις εντός και εκτός γηπέδου με τον διαγωνισμό τρίποντων να προσελκύει την περισσότερη προσοχή, με τον Βασίλη Ματσίρα της Circle να είναι ο νικητής.

Παρών και ο Δήμαρχος Καλλιθέας, κ. Κώστας Ασκούνης ο οποίος έκανε και το τζάμπολ, όπως και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Γιώργος Μαργωμένος που φιλοξενούν την διοργάνωση στην Καλλιθέα εδώ αι μία δεκαετία.

Μεγάλος χορηγός και της φετινής μεγαλύτερης φοιτητικής διοργάνωσης μπάσκετ ήταν ο ΟΠΑΠ δείχνοντας ποσό σημαντική είναι για τον Οργανισμό η στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού και η ανάπτυξη του. Η FILA, τεχνικός υποστηρικτής του ΟΠΑΠ Unibasket από το 2012 φρόντισε ώστε όλοι οι αθλητές των 80 συνολικά ομάδων να είναι ντυμένοι με τα υψηλής ποιότητας ρούχα της.

 www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0