TV or not TV

Γκολφ & Ναυτιλία για καλό σκοπό στο 10ο Greek Maritime Golf Event

Γκολφ & Ναυτιλία για καλό σκοπό στο 10ο Greek Maritime Golf Event
Στήριξη του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα».

Το γκολφ και η ναυτιλία «ταξιδεύουν» μαζί τα τελευταία 10 χρόνια στο κορυφαίο τουρνουά γκολφ Greek Maritime Golf Event, που θα πραγματοποιηθεί στις 5-8 Σεπτεμβρίου 2024, στην Costa Navarino, στη Μεσσηνία. Η σπουδαία διοργάνωση που αποτελεί θεσμό στον χώρο του γκολφ κάθε χρόνο στηρίζει μέσα από τις δράσεις της την κοινωνία και τον συνάνθρωπο.

2_Greek_Maritime_Golf_Event_by_Angelos_Zymaras.jpg

Παίζουμε γκολφ για καλό σκοπό

To Greek Maritime Golf Event συνεχίζει και φέτος το κοινωνικό του έργο. Η διοργάνωση θα ενισχύσει για ακόμα μία χρονιά μέσα από τις δράσεις της τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα». Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς απονομής των φετινών βραβείων στους νικητές και τις νικήτριες ομάδες αντίστοιχα, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν το ποσό που επιθυμούν απευθείας λαμβάνοντας μέρος στις κληρώσεις για πλούσια δώρα της λαχειοφόρου αγοράς που θα πραγματοποιηθεί. Το ποσό που θα συλλέξει συνολικά η διοργάνωση θα διατεθεί στον σύλλογο «Η Φλόγα», που συμπαραστέκεται στα παιδιά που νοσούν από καρκίνο και τις οικογένειές τους, αγωνίζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα τους, μοιράζεται τους φόβους και τις αγωνίες τους, στηρίζει με κάθε τρόπο τον αγώνα τους και διεκδικεί ουσιαστική παρουσία και δυνατότητα παρέμβασης στα θέματα της ιατρικής, ψυχικής και κοινωνικής φροντίδας αυτών των παιδιών. Περισσότερες πληροφορίες: www.floga.org.gr  


Στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα», κα. Μαρία Τρυφωνίδη δήλωσε σχετικά: «Εκ μέρους των γονιών και των παιδιών της Φλόγας, του Πανελλήνιου Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μας για την πρόσκληση να παρευρεθούμε για 2η συνεχόμενη χρονιά στο κορυφαίο ναυτιλιακό τουρνουά γκολφ.

Για εμάς η στήριξη της προσπάθειάς μας αποτελεί εκτός από χαρά και τιμή, ιδιαίτερη αναγνώριση του έργου μας, που εδώ και 42 χρόνια επιτελούμε δίπλα στο παιδί με καρκίνο.

Η αλυσίδα των φίλων της Φλόγας, που συνέχεια μεγαλώνει, είναι για εμάς τους γονείς η δύναμη που μας δίνει το κουράγιο και τη θέληση να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για τη βελτίωση της ιατρικής, ψυχικής και κοινωνικής φροντίδας των παιδιών μας, Μαζί μεταφέρουμε το πιο ουσιαστικό μήνυμα: “Ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας ΜΠΟΡΕΙ να ιαθεί”».

Δείτε εδώ το highlights video με μοναδικές στιγμές από την περσινή διοργάνωση: https://youtu.be/hoNL6x2XP3E?si=peKnGlm4EPgAUg5I

 3_Greek_Maritime_Golf_Event_by_Angelos_Zymaras.jpg

Η Φετινή Αγωνιστική Δράση

Το Greek Maritime Golf Event θα συγκεντρώσει και φέτος περισσότερα από 80 ανώτατα στελέχη της ναυτιλίας που θα σχηματίσουν ομάδες, των τεσσάρων ατόμων. Οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε ομαδικό επίπεδο την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, στον αγώνα shotgun scramble στο International Olympic Academy Golf Course. Αντίστοιχα, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, θα λάβουν μέρος σε έναν αγώνα shotgun scramble που θα πραγματοποιηθεί στο The Hills Course. Οι γκολφερ θα απολαύσουν ένα μοναδικό τοπίο παίζοντας γκολφ ανάμεσα σε ελαιόδεντρα εκατοντάδων ετών με εκπληκτική θέα στο Ιόνιο πέλαγος, στον ιστορικό κόλπο του Ναυαρίνου και στο γραφικό λιμάνι της Πύλου.  

4_Greek_Maritime_Golf_Event_by_Angelos_Zymaras.jpg

Κορυφαίες εταιρείες αναδεικνύουν τη διοργάνωση

Στο Greek Maritime Golf Event συμμετέχουν μερικές εκ των σπουδαιότερων ναυτιλιακών εταιρειών από την Ελλάδα και την Κύπρο καθώς και μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις που στηρίζουν τη διοργάνωση.

Platinum Sponsor της διοργάνωσης είναι η IRI/The Marshall Islands Registry.

Gold Sponsors είναι οι Mainline Shipping Company και Marine Logistics.

Silver Sponsors είναι οι Arrow Hellas, DNV και Marine Tours.

Official Sponsor είναι το Teddy’s Speakeasy.

Official Supporters είναι οι Εστιατόριο Ποσειδωνία και Bombay Sapphire.

Official Clothing Partner είναι η Under Armour.

Official Water είναι το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος.

Official Beauty Partner είναι η Messinian Spa.

Partners της διοργάνωσης είναι οι Messinian Nest, Mind the Ad, Karalis Beach Hotel, La Cucina Italiana και Άθη Ρόδι.

Auction Partners είναι οι Athina Luxury Suites, Messinian Nest, Costa Navarino, The Margi, Tsikeli Boutique Hotel Meteora, Iliada Sunset Suites Naxos, Kois Accommodation, Petra & Fos Boutique Hotel & Spa, Marmari Bay Hotel, Quattro Suites, Namaste Boutique Apartments, Anama Restaurant και Kookoonari Beach Bar Restaurant.

Audio Visual Partner είναι η Boo Productions.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Το Greek Maritime Golf Event, διοργανώνεται από την Birdie Events και αποτελεί  πρωτοβουλία του αναγνωρισμένου Έλληνα PGA golfer, Θάνου Καραντζιά. Το Golf Production έχει αναλάβει το sports marketing agency of the year της ActiveMedia Group. Tο τουρνουά απευθύνεται αποκλειστικά σε διακεκριμένα στελέχη της ελληνικής ναυτιλίας.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες.

#greekmaritimegolfevent #costavarino

Πληροφορίες για το Greek Maritime Golf Event:

website: www.greekmaritimegolf.gr

e-mail: info@greekmaritimegolf.gr   


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0