TV or not TV

Θέλεις μια υποτροφία για το ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ; Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και κάνε τα όνειρα σου πραγματικότητα!

Θέλεις μια υποτροφία για το ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ; Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και κάνε τα όνειρα σου πραγματικότητα!

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ και κερδίστε πέντε υποτροφίες για δωρεάν φοίτηση, στην ακαδημαϊκή σεζόν 2024-25. Διαβάστε παρακάτω το θέμα και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε. 

Έχεις σκεφτεί πως μπορεί να είσαι εσύ κάποια στιγμή στο μέλλον που θα περιγράφει τις μεγάλες φάσεις που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στο βόλεϊ, στον στίβο στη Formula 1 ή στο γουότερ πόλο; Σε ενδιαφέρει ο χώρος  της αθλητικής δημοσιογραφίας; Εάν η απάντηση είναι ναι, και σκέφτεσαι πως θα μπορούσες να ακολουθήσεις την πορεία προς αυτό το επάγγελμα, πάρε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό που διοργανώνει η πιο παλιά εξειδικευμένη στις σπουδές αθλητικής δημοσιογραφίας σχολή στην Ελλάδα, το ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ.

Από το 1994 με την υπογραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, μέσα από αυτήν την σχολή αθλητικής δημοσιογραφίας έχουν κάνει τα όνειρα τους πραγματικότητα δεκάδες παιδιά και πάρα πολλά μεγάλα ονόματα αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο, στις ιστοσελίδες και στις εφημερίδες ξεκίνησαν σπουδάζοντας στο ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ.

Αν θέλεις να διεκδικήσεις και εσύ μια από τις πέντε υποτροφίες δωρεάν φοίτησης στο ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ  του  Training HUB, πάρε μέρος στον διαγωνισμό που διοργανώνει κάθε χρόνο η σχολή.

Πως παίρνετε μέρος; Γράφετε ένα κείμενο έως 1000 λέξεις με θέμα: "Ζούμε στην εποχή του VAR. Υπάρχουν πολλές συζητήσεις και απόψεις άλλες υπέρ και άλλες κατά της χρήσης του. Με δεδομένο  πως όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα δεν  συζητούν την κατάργηση του μπορείτε να αναλύσετε τι κατά τη γνώμη σας πρέπει να συμβεί ώστε να υπάρχει καλύτερη χρήση της τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο;"
ΔΑΒΑΒ_1.png

Το στέλνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση diagonismos@kar.edu.gr

Το αργότερο μέχρι το πρωί 15 Ιουλίου 2024, δηλαδή την επόμενη μέρα του τελικού του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο.

Η επιτροπή σπουδών της σχολής με επικεφαλής τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, θα επιλέξει τα πέντε καλύτερα κείμενα.

Όλοι οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό εάν δεν είναι ανάμεσα στους πέντε που κερδίζουν την υποτροφία, έχουν δικαίωμα έκπτωσης στις σπουδές 30 % για κάθε έτος φοίτησης.

Πληροφορίες και διευκρινίσεις για το διαγωνισμό στο τηλέφωνο 210 0106700 και πατώντας στο σύνδεσμο

https://traininghub.edu.gr/diagonismos-kentrou-athlitikou-reportaz/

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0