TV or not TV

«The Messi & CR7 effect» και κάπου στη… μέση ο ΛεΜπρόν: Οι ομάδες που σάρωσαν στο Google το 2023!

«The Messi & CR7 effect» και κάπου στη… μέση ο ΛεΜπρόν: Οι ομάδες που σάρωσαν στο Google το 2023!

Δύο παίκτες αρκούν για να φέρουν τα πάνω-κάτω παγκοσμίως στον αθλητισμό. Κάτι που αποδεικνύουν και τα αποτελέσματα της Google, σχετικά με τις ομάδες που αναζητήθηκαν περισσότερο, το 2023!

Σχετικά Άρθρα

Δύο «μπαμ» και μία σταθερή, μπασκετική αξία, ήταν αρκετά για να καθορίσουν τους πιο πολυσυζητημένους συλλόγους, στη μηχανή αναζήτησης της Google, για το 2023.

Ο Λιονέλ Μέσι, μετά από μία ζωή στην Ευρώπη, πήρε την απόφαση το περασμένο καλοκαίρι, να μετακομίσει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Η Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ ήταν η τυχερή που είδε τον Αργεντινό σούπερ σταρ να επιλέγει να φορέσει τη φανέλα της.

Κάπως έτσι, άλλαξε ολοκληρωτικά και το ρου της ιστορίας της. Η παγκόσμια αναγνώριση δεν άργησε να έρθει, με την επίδραση του φαινομένου, που ονομάζεται Λιονέλ Μέσι, να είναι άμεση.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως αποτελεί τον σύλλογο που αναζητήθηκε τις περισσότερες φορές στο Google, μέσα στο 2023! Ακόμα κι αν δεν κατάφερε να φτάσει μακριά στο MLS, σίγουρα η Ίντερ Μαϊάμι δεν θα βγήκε… χαμένη από την απόκτηση του παγκόσμιου πρωταθλητή!

Lionel-Messi-768x511.webp

Όπως και στην περίπτωση της Αλ Νασρ, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος θρύλος, πέρα από το επίτευγμα των 50 τερμάτων μέσα στο τρέχον έτος, οδήγησε την ομάδα από τη Σαουδική Αραβία στη διεθνή αναγνώριση.

Τον περασμένο Ιανουάριο φόρεσε τη φανέλα της και σχεδόν έναν χρόνο αργότερα, κατέχει τη θέση Νο. 3, στη συγκεκριμένη λίστα της Google!

cristiano_ronaldo_al_nassr_2023-2024.jpg

Υπάρχουν παρ’ όλα αυτά, κάποιες σταθερές αξίες. Και όταν γίνεται λόγος για κάτι τέτοιο, το μυαλό αυτομάτως πηγαίνει στον αειθαλή ΛεΜπρόν Τζέιμς!

Ο «Βασιλιάς», που σε λίγες ημέρες θα συμπληρώσει το 39ο έτος της ηλικίας του, έχει καταφέρει να κατακτήσει σχεδόν τα πάντα. Πιο πρόσφατη προσθήκη στη συλλογή του, το τρόπαιο του νεοσύστατου In-Season Tournament στο NBA!

Οι Λος Άντζελες Λέικερς έγιναν η πρώτη ομάδα που φτάνουν στην κατάκτηση της διοργάνωσης και ταυτόχρονα, τοποθετούνται στη δεύτερη θέση για τις αναζητήσεις στο Google, το 2023!

lebrona.jpg

Ένας σταρ πάντοτε αρκεί για να κάνει μία ομάδα να αναδυθεί στην επιφάνεια της δημοσιότητας. Κι αν στην περίπτωση των «λιμνανθρώπων», η ιστορία θα αρκούσε από μόνη της, χωρίς τον ΛεΜπρόν, στις άλλες δύο, τα πρόσωπα έκαναν τη διαφορά, δίχως καμία αμφιβολία.

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0