TV or not TV

Η Premier League κάνει… σέντρα στη Nova!

Η Premier League κάνει… σέντρα στη Nova!

To κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου  με τους 380 αγώνες βρίσκεται στη Nova και η σεζόν κάνει πρεμιέρα με το ντέρμπι ΤσέλσιΛίβερπουλ.

Ήρθε η ώρα για….γκολ από παντού σε μια σεζόν που δεν χάνεται στη Nova και στο «γήπεδο» του Novasports! H Premier League, το κορυφαίο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στον κόσμο, κάνει σέντρα για τη φετινή σεζόν από την Παρασκευή 11 Αυγούστου αποκλειστικά στο Novasports και οι λάτρεις της στρογγυλής θεάς και συνδρομητές της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν ζωντανά και αποκλειστικά και τις 380 συναρπαστικές αναμετρήσεις της Premier League. Το Novasports, με την καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα και με τη φωνή του κορυφαίου Έλληνα σπορτκάστερ Χρήστου Σωτηρακόπουλου, με το ειδικό κανάλι Novasports Premier League και με τις εκπομπές Premier League Kick Off και Premier League Show θα καλύψει με τον αρτιότερο και πληρέστερο τρόπο το πρωτάθλημα που συγκινεί εκατομμύρια φιλάθλους ανά τον κόσμο.

Και μην ξεχνάτε η Premier League θα παίζει αποκλειστικά στο Novasports μέχρι το 2028! Η πρεμιέρα θα είναι την Παρασκευή 11 Αυγούστου (22:00) με τον εκτός έδρας αγώνα της νταμπλούχου και κατόχου του UEFA Champions League, Μάντσεστερ Σίτι με την Μπέρνλι. Φυσικά τα φώτα στρέφονται και στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν, αυτό ανάμεσα στην Τσέλσι και στην Λίβερπουλ (13/8, 18:30), ενώ η Άρσεναλ με τον αέρα της κατάκτησης του Community Shield θα υποδεχθεί την Νότιγχαμ Φόρεστ (12/8, 14:30) και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει στην έδρα της την Γουλβς (14/8, 22:00).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0