TV or not TV

«Πέταξε» η ψυχή του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ, Γιώργος Αντωνακάκης!

«Πέταξε» η ψυχή του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ, Γιώργος Αντωνακάκης!

Ο κόσμος της δημοσιογραφίας της επόμενης μέρας καθώς και αυτός της τέχνης είναι από την Πέμπτη (27/7) φτωχότερος, καθώς ο πολύ αγαπητός διευθυντής του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ, Γιώργος Αντωνακάκης, έφυγε από τη ζωή.

Με το πάθος του και το μετερίζι του μεγάλωσε δημοσιογράφους γενεές επί γενεών. Δυστυχώς όμως ουδείς το χρόνο κέρδισε. Ο Γιώργος Αντωνακάκης, διευθυντής του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ από το 1999 μέχρι και σήμερα, το οποίο και υπηρέτησε με αυταπάρνηση τις τελευταίες δεκαετίες, δεν είναι πλέον μαζί μας.

Στάθηκε αρωγός των φιλόδοξων νέων δημοσιογράφων όλα αυτά τα χρόνια, γαλουχίζοντας αλλά και εμπλουτίζοντας με τις γνώσεις και τις ιδέες του, όσους ήλπιζαν πως θα… κατακτήσουν τον κόσμο.

Μία ευγενική ψυχή, ιδιαίτερα ανήσυχη στα κοινά, όντας δημοτικός σύμβουλος στην Καλλιθέα με το ΚΚΕ. Γνωστός για τους κοινωνικούς, πολιτικούς και πάσης φύσεως αγώνες του, υπηρετώντας τον τόπο που ζούσε.

Γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης και φοίτησε στη δραματική σχολή του Πέλου Κατσέλη. Πήρε μέρος στο σπουδαστικό κίνημα και ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Σπουδαστών Χορού, Θεάτρου, Κινηματογράφου.

Ξεκίνησε να εργάζεται ως βοηθός σκηνοθέτη και έπειτα ως σκηνοθέτης σε παραστάσεις, που ανέβηκαν στα μεγαλύτερα θέατρα της πόλης, μεταξύ των οποίων το «REX», το «METROPOLITAN» και το «Αθηναϊκό Κηποθέατρο».

Μεταξύ άλλων, συμμετείχε στην επανίδρυση και την επαναλειτουργία του Δημοτικού Θεάτρου Νέας Ιωνίας και διατέλεσε αντιδήμαρχος πολιτισμού στον Δήμο Καλλιθέας επί οκτώ έτη.

Στη συνέχεια εργάστηκε ως διευθυντής στον ραδιοφωνικό σταθμό 93,1 για τρία χρόνια, έχοντας πολλές συνεργασίες με συλλόγους και πολιτιστικούς φορείς, ενώ ήταν και συνιδρυτής της θεατρικής σκηνής «Αλέκα Παΐζη».

Το BN Sports εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του Γιώργου Αντωνακάκη. Ενός ανθρώπου που έκανε πράξη τα όνειρα και τις φιλοδοξίες πολλών εκκολαπτόμενων δημοσιογράφων.

Γιώργο Αντωνακάκη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

εικόνα_Viber_2023-07-27_23-32-57-059.jpg

Εκ αριστερόθεν ο Γιώργος Αντωνακάκης, στη μέση ο Νίκος Φλέκκας  - διευθυντής του «γαλανόλευκου φάρου - και δεξιά ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0