Το κόκκινο κρέας είναι το κρέας των θηλαστικών, το οποίο είναι συνήθως κόκκινο όταν είναι ωμό.
Είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα τρόφιμα στην ιστορία της διατροφής. Αν και οι άνθρωποι το έτρωγαν καθ' όλη τη διάρκεια της εξέλιξης, πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μπορεί να προκαλέσει βλάβη. Παρακάτω ακολουθεί μια ανασκόπηση των στοιχείων σχετικά με τις επιπτώσεις του κόκκινου κρέατος στην υγεία. Το άρθρο δεν πραγματεύεται ηθικά και περιβαλλοντικά ζητήματα.
Διαβάστε τη συνέχεια στο youfit.gr