TV or not TV

Τα τηλεοπτικά για τα ευρωπαϊκά Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Άρη

Τα τηλεοπτικά για τα ευρωπαϊκά Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Άρη
Ολυμπιακός και Άρης συνεχίζουν στα ευρωπαϊκά προκριματικά, με τους «ερυθρόλευκους» να συνεχίζουν στο Europa League ενώ αυτή την εβδομάδα ξεκινάει την ευρωπαική του πρσπάθεια και ο Παναθηναϊκός.  Και οι τρεις εκπρόσωποί μας, αγωνίζονται Πέμπτη.
Ολυμπιακός και Άρης συνεχίζουν την περιπλανησή τους στην Ευρώπη και αυτή την εβδομάδα προστίθεται μαζί τους και ο Παναθηναϊκός. Οι πρωταθλητές Ελλάδας ύστερα από τον αποκλεισμό τους στο Champions League, συνεχίζουν στο Europa League, πράγμα που σημαίνει ότι και οι τρεις εκπρόσωποί μας στην Ευρώπη θα αγωνιστούν Πέμπτη.

Ως προς τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων, τόσο στο Europa League όσο και στο Conference League οι αγώνες μέχρι και τα play offs, είναι ελεύθεροι προς διαπραγμάτευση. Αυτό σημαίνει ότι θα ισχύσουν τα εγχώρια συμβόλαια που έχουν για τα εντός έδρας: με Cosmote TV Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, με Nova ο Άρης.

Αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι και οι δύο διοργανώσεις «κλειδώνουν» στην Cosmote TV από τους ομίλους και μετά ενώ στο Champions League αυτό ισχύει από τα play offs.
 

Επομένως για Πέμπτη 4/8, το Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας έχει κλειδώσει στην Cosmote TV ενώ πολύ πιθανό είναι το ίδιο να ισχύεσει και για τη ρεβάνς.

Τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού τόσο στην Πράγα όσο και στην Ελλάδα θα τα δείξει η Cosmote TV ενώ η NOVA θα μεταδώσει και τα δύο παιχνίδια του Άρη με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αναλυτικά:

Europa League

  • 4/8 Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας, Cosmote TV
  • 11/8 Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ολυμπιακός, Cosmote TV

Conference League

  • 4/8 Σλάβια Πράγας – Παναθηναϊκός, Cosmote TV
  • 4/8 Μακάμπι Τελ Αβίβ – Άρης, Nova
  • 11/8 Παναθηναϊκός – Σλάβια Πράγας, Cosmote TV
  • 11/8 Άρης – Μακάμπι Τελ Αβίβ, Nova


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0