TV or not TV

Το δικό μας ΒΝ Sports: Έτσι μπήκε στη ζωή όλων μας και συνεχίζουμε!

tags :
Το δικό μας ΒΝ Sports: Έτσι μπήκε στη ζωή όλων μας και συνεχίζουμε!

Το BN Sports γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια και οι συντάκτες εξιστορούν τη δικιά τους μοναδική έως τώρα εμπειρία.

Το όλο εγχείρημα του BN Sports ξεκίνησε ένα χρόνο πριν ως «πείραμα». Θυμάστε από τη χημεία στο γυμνάσιο; Ένα μέρος οξυγόνο. Η ανάσα του site ο άνθρωπος που το εμπνεύστηκε και το υλοποίησε με τη σφραγίδα του Χρήστος Σωτηρακόπουλος. Δύο μέρη υδρογόνο από τους… συνένοχους στο «έγκλημα» Πέτρο Λεωτσάκο και Παναγιώτη Μπουσμπουρέλη. Να ‘το το νεράκι. Δύο μέρη νάτριο για να αποκτήσει glam όψη το μείγμα μας με Άλκη Τσαβδαρά και Στέφανο Αβραμίδη. Ξαφνικά κάποιος ρίχνει ένα μέρος νιτρογλυκερίνη με Γιάννη Ψαράκη. Στο τσακ γλιτώσαμε την έκρηξη. Να ‘ναι καλά τα 10 και πλέον μέρη ήλιου, τιτάνιου, κάλιου και ζιρκόνιου (πάντα μου άρεσε σαν λέξη, εσάς;) από τη συντακτική ομάδα, τους Δημήτρηδες, τον Φάνη, την Ξανθίππη, τους Αντώνηδες, τη Βασιλική, τον Κώστα, τον Νότη, τον Βασίλη, τον Αλέξανδρο τους Θοδωρήδες, τον Μάνο, τον Έκτορα και τον Φοίβο. Αυτοί έσβησαν τη φωτιά αλλά κρατάνε ζωντανή τη φλόγα.

Τι λείπει για να ολοκληρωθεί το μείγμα μας; Τι άλλο από αγάπη για αυτό που κάνουμε. Και, πιστέψτε μας, τη δίνουμε απλόχερα και καθημερινά από τότε που για τον καθένα μας το BN Sports μπήκε στη ζωή μας. Δεν είναι απλά το site μας, δεν είναι «μία ακόμη δουλειά», αλλά το καμάρι μας. Ελπίζουμε και το δικό σας...

Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Σαν να κρατάς ξανά ένα μωράκι στα χέρια σου!

Κάποτε, όχι και τόσο παλιά, δεν άφηναν οι γιατροί τους μπαμπάδες να μπουν στην αίθουσα τοκετών! Πιθανολογώ πως είχε να κάνει με το ότι δεν μπορούσαν να διαχειριστούν όλη την ένταση και την δυσκολία της στιγμής! Το BN Sports γεννήθηκε ένα πρωινό πριν ακριβώς ένα χρόνο, σε μια δύσκολη περίοδο προσωπικά για μένα αφού ο πατέρας μου βρισκόταν στις τελευταίες εβδομάδες του στη ζωή! Ταυτόχρονα όσο διάστημα των προηγούμενων μηνών προετοιμαζόταν η μορφή του site μέσα από τις συζητήσεις με τον Πέτρο Λεωτσάκο και τον Παναγιώτη Μπουσμπουρέλη είχαμε στο μυαλό μας τι θέλαμε αλλά μέχρι να δεις το μωρό να γεννιέται δεν έχεις ιδέα πως θα μοιάζει!

Τελικά εκείνο το πρωί ένοιωθα σαν να έπαιρνα και πάλι ένα μωρό αγκαλιά, όπως κάποτε  που φτιάξαμε τη σχολή, τον ΣΠΟΡ FM και την Sportday. Σημαντικό να βλέπεις γύρω σου ανθρώπους που επέλεξες να δικαιώνουν τις προσδοκίες και νέα παιδιά να κάνουν σε πολύ όμορφες συνθήκες τα πρώτα βήματα σε ένα ταξίδι που  εύχεσαι όπως έλεγε ο ποιητής να είναι μακρύς ο δρόμος! Από καρδίας ένα ευχαριστώ λοιπόν σε όλους και όλες που δουλεύουν εδώ για να βγαίνει καθημερινά κάτι με πολύ κέφι που εσείς διαβάζετε και μας στηρίζετε. Μια υπόσχεση σαν κλείσιμο: Αυτή την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε δεν πρόκειται να την προδώσουμε! Και του χρόνου! 

Άλκης Τσαβδαράς

Και αυτή είναι μόνο η αρχή...

«Σε υπολογίζω για μία νέα προσπάθεια που ξεκινάω. Ετοιμάζω ένα διαφορετικό σάιτ».

Ιανουάριος του 2021. Τιμητικό από μόνο του, να σε προσεγγίζει, να σε επιλέγει, να σε διαλέγει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

«Για Bundesliga θα μπορώ να γράφω;», ρωτάω.

«Για ότι θες θα γράφεις», μου απαντά.

Μελωδία στα αυτιά μου! Ήταν κάτι που έλειπε από την καθημερινότητα μου τα τελευταία χρόνια. Τα όσα σχολιάζουμε, χαριτολογώντας ενίοτε, στα social media, να μεταφερθούν σε μία ιστοσελίδα. Μία άποψη, ένα βήμα, άμεση τοποθέτηση. Πήρα θέση στη στήλη των Box to Box. Οι διπλανοί μου; Ούτε λόγος να γίνεται...

Ο νέος και φρέσκος αέρας του BN Sports με ενέπνευσε. Από που να πρωτοξεκινήσω;

Η «έδρα», ένα κόσμημα στη σημερινή εποχή των media, ακριβώς δίπλα στον Big Brother, το Bankingnews.

Η «διοίκηση», πέραν του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, μας υποδέχτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το «ρόστερ», αποτελούμενο από ένα μίγμα ιδανικό. Παλαιοί και έμπειροι συνάδελφοι, κυρίως, όμως, αυτό που πρεσβεύει το BN Sports. Ένα φρέσκο αεράκι στο χώρο των αθλητικών media. Η νέα φουρνιά αθλητικών συντακτών, διψασμένη, γεμάτη από ιδέες, έτοιμη να κατακτήσει την κορυφή!

Πιάνομαι από το τελευταίο. Η προσπάθεια άρχισε με παιδιά τα οποία... προπονήθηκαν στο «Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ», όπου, επίσης έπειτα από παρότρυνση του Χρήστου, μεταφέρω εδώ και μερικά χρόνια, τις ελάχιστες γνώσεις μου περί του επαγγέλματος-λειτουργήματος μας. Από εκεί που έκανα και εγώ τα πρώτα βήματά μου. Τα «παιδιά» έγιναν συνάδελφοι. Μαθαίνουν και μας μαθαίνουν πράγματα.

Μπήκα με τα... μούτρα στο νέο ταξίδι. Μάιος του 2021. Συναρπαστική αρχή, άγνωστο τοπίο. Χμ, ίσως όχι και τόσο άγνωστο. Πριν από 20 χρόνια είχα περάσει την πόρτα από το περίφημο Sportnet. Πώς ήταν οι ιστοσελίδες τότε, πώς είναι τώρα; Τώρα κάτι διαφορετικό. Πώς, τι, γιατί. Πολλές οι απορίες. Ως είθισται, οι απαντήσεις δίνονται στο γήπεδο. Αλλάξαμε τις πρώτες μας πάσες, το ενδιαφέρον στα ύψη, η παρότρυνση μεγάλη, η διάθεση αστείρευτη. Euro, η νέα αγωνιστική σεζόν, η αλλαγή του χρόνου και πλέον, το συμπλήρωμα ενός έτους.

Η εμπιστοσύνη κερδίζεται. Σε όλους τους τομείς. Με σκληρή δουλειά. Ο ορισμός του αρχισυντάκτη μου δόθηκε έπειτα από κάποιο διάστημα. Ωραίο συναίσθημα η αναγνώριση από τον κορυφαίο, τι να λέμε. Βαρύ αν μη τι άλλο το φορτίο να περιμένουν το δικό σου «ΟΚ». Η προαναφερόμενη λέξη, όμως, είναι απλά μία ταμπέλα. Ως γνήσιος team player ξέρω να δίνω πάσες. Κοφτές, κάθετες, διαγώνιες. Εμπνεύσεις της στιγμής. Και άριστες συνεργασίες. Χρήστος, Γιάννης, Θοδωρής, σε συνδυασμό με το όλο team αξιόλογων νέων, και όχι μόνο, συντακτών. Αυτών που υπάρχουν, που έφυγαν και που ήρθαν.

Αφήνουμε το στίγμα μας. Βουτιές στο παρελθόν, αθλητές από κάθε σπορ «ακούγονται», φωτό που έμειναν στην ιστορία, ο οικονομικός κόσμος των αθλημάτων. Ένα μικρό ρεζουμέ του περιεχομένου. Αλλά τα γνωρίζετε αυτά. Τα διαβάζετε καθημερινά. Έναν χρόνο τώρα.

Χρονίσαμε λοιπόν. Και ήρθαμε για να «μεγαλώσουμε» κι’ άλλο. Αν οι αριθμοί λένε την αλήθεια, τότε η σέντρα ήταν δική μας. Ενόψει της συμπλήρωσης του δεύτερου έτους του BN Sports, αρχίζουμε την πρώτη επιθετική προσπάθειά μας. Διότι αυτή ήταν μόνο η αρχή...

Γιάννης Ψαράκης

Ο... θείος που κάθεται με τους νέους

Τι είναι το BN Sports για μένα; Είναι σαν τα οικογενειακά τραπέζια που μαζεύεται το σόι και ο πλακατζής και ενίοτε γκρινιάρης «θείος» λέει «εγώ θα κάτσω με τους νέους». Και κάθεται μαζί τους και προσπαθεί να παρακολουθήσει τις συζητήσεις, τις ανησυχίες, τις πλάκες αλλά συνάμα καμαρώνει για την ωριμότητα και την πρόοδό τους. Ε, στην προκειμένη περίπτωση εγώ είμαι (πλέον) ο… θείος.

Όταν από μία τυχαία κουβέντα με τον Άλκη (Τσαβδαρά) τον περασμένο Ιούνη βρέθηκα να περνάω το κατώφλι των γραφείων ομολογώ ότι έπαθα ένα πολιτισμικό σοκ. Δεν περίμενα ότι στην ταλαίπωρη και πολύπαθη αθλητική δημοσιογραφία ένα site θα στεγαζόταν σε έναν τέτοιο ξεχωριστό, άνετο, πολιτισμένο και απόλυτα βοηθητικό για κάθε συντάκτη χώρο. Από την άλλη δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από τον κορυφαίο επαγγελματία του χώρου Χρήστο Σωτηρακόπουλο. Στον οποίο οφείλω να αποκαλύψω σχεδόν 40 χρόνια μετά πως οι πρώτες του μεταδόσεις, μειράκιο της δημοσιογραφίας όπως ήταν εκεί στις αρχές των ‘80ς ήταν η δική μου πηγή έμπνευσης για να ασχοληθώ με το «ωραιότερο επάγγελμα του κόσμου». «Θέλω να γίνω σαν τον Σωτηρακόπουλο», είχα πει μέσα μου και μπορεί να μην τον πλησίασα καν, τουλάχιστον όμως μετά από τόσα χρόνια στον χώρο και αμοιβαίας αλληλοεκτίμησης ευτύχησα να συνεργαστώ μαζί του.

Το ΒΝ Sports στα δικά μου αυτιά αρχικά ακούστηκε ως κάτι αστείο. «Τι είναι αυτό μωρέ το Μπανκινιουζσπορτς που μου λέτε», ήταν η αντίδρασή μου στο πρώτο άκουσμα ύπαρξης του site εκεί στα μέσα Μαΐου του 2021. Πενήντα μέρες αργότερα καταλάβαινα ότι επρόκειτο για ένα site που ήρθε για να μείνει. Και, ναι ρε φίλε, είναι ένα site που δίνει κάτι διαφορετικό. Όχι μόνο στα λόγια αλλά και στην πράξη. Επώνυμες (και τι επώνυμες!) απόψεις. Ψαγμένα ρετρό αφιερώματα. Συνεντεύξεις, ιδιαίτερα θέματα και αυτό που αποκαλώ post game ανάλυση.

Αυτό όμως που πραγματικά κάνει ξεχωριστό το BN Sports είναι η καρδιά του που δεν είναι άλλη από τους… νέους που έλεγα πριν ότι αποφάσισα να κάτσω μαζί τους. Πρόκειται δίχως υπερβολή για την αφρόκρεμα της νέας γενιάς των συντακτών. Αγόρια και κορίτσια επιλεγμένα ένα-ένα τα οποία πρώτα και κυρίως απ’ όλα έχουν ήθος και αγάπη για αυτό που κάνουν. Και πιστέψτε με το κάνουν πολύ καλά. Μαζί και δίπλα τους χαίρομαι να τους βλέπω να κάνουν λάθη και να μαθαίνουν από αυτά. Να τολμούν να φτάσουν εκεί που δεν πίστευαν ότι μπορούν. Να παίρνουν στα χέρια τους την οργάνωση και λειτουργία του BN Sports. Από τους (με τυχαία σειρά) Νότη, Δημήτρη, Φάνη, Ξανθίππη, Βασιλική, Δημήτρη, Έκτορα, Φοίβο αλλά και αυτούς που έπονται (τους Αντώνηδες, τον Βασίλη, τον Γιώργο, τον Κώστα και τον Μάνο) καθώς και τα παιδιά που πέρασαν και άνοιξαν για αλλού τα φτερά τους (Σταυρούλα, Νίκο, Ευτυχία κ.α.).

Σε ένα χρόνο από τώρα όταν θα σβήνουμε τα δύο κεράκια ο… θείος μπορεί να είναι ακόμη εδώ και να σας… γκρινιάζει. Ακόμη και αν δεν είναι όμως θα σας παρακολουθεί γιατί once a ΒΝ Sportίστας, always a BN Sportίστας.

Στέφανος Αβαμίδης

Πώς από τη φυσιοθεραπεία πέρασα στην… ψυχοθεραπεία!

Για να είμαι απολύτως ειλικρινής δεν είναι, ή δε θα έπρεπε να ήταν, αυτή η κατάλληλη ή η καλύτερη ώρα για να γράψω ένα κείμενο για το τι σημαίνει το BN Sports για μένα! Κι αυτό γιατί βρίσκομαι στο κρεβάτι όχι του πόνου αλλά της φυσιοθεραπείας, ο τετρακέφαλός μου δεν είναι και πολύ χαρούμενος που τον ταλαιπωρώ προσπαθώντας να παίξω ποδόσφαιρο!

Έλα όμως που με το γνωστό σε όσους από εσάς ακολουθείτε ή, τέλος πάντων, παρακολουθείτε τη στήλη, περίεργο τρόπο που λειτουργεί το μυαλό μου από τη φυσιοθεραπεία πήγε στην... ψυχοθεραπεία! Γιατί, όσο βαρύγδουπο κι αν ακούγεται, αυτό ακριβώς είναι για μένα το site που ένα χρόνο τώρα μου δίνει τη δυνατότητα, το βήμα και κυρίως, να είσαι καλά Χρήστο, την άνεση να γράφω ό,τι θέλω, όπως θέλω, χωρίς περιορισμούς, χωρίς γραμμή, χωρίς περιστροφές και χωρίς δεύτερες σκέψεις! Είτε πρόκειται για θέματα που αγγίζουν την εγχώρια επικαιρότητα, είτε πρόκειται για... διεθνή ζητήματα, αυτή ακριβώς η ελευθερία είναι, δυστυχώς, δυστυχέστατα, από δυσεύρετη έως και σπάνια στο χώρο μας και προφανώς, προφανέστατα, όλοι όσοι βρισκόμαστε στο BN Sports δεν μπορούμε παρά να αισθανόμαστε τυχεροί!

Κάπως έτσι αισθάνομαι κι εγώ και για ένα λόγο παραπάνω, πέρα από τους... μπαρουτοκαπνισμένους συναδέρφους που την αξία τους την έχουν επιδείξει και αποδείξει χρόνια τώρα βλέπω, ζω καθημερινά στο BN Sports νέους, γεμάτους όρεξη, διάθεση, ιδέες και έμπνευση, δημοσιογράφους, η παραγωγική - δημιουργική διαδικασία που δίνει και ταυτότητα στο Μέσο είναι σε πολύ καλά χέρια και πολύ χαιρόμαστε, πολύ χαίρομαι γι' αυτό! 

Θοδωρής Βασίλης

Η πιο εύκολη αλλαγή στην ζωή μου

Συνήθως μια αλλαγή, ειδικά όταν βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον για 13 συναπτά έτη, είναι δύσκολη. Συνήθως, γιατί η δική μου μετάβαση μόνο δύσκολη δεν ήταν. Από την πρώτη μέρα στο BN Sports κατάλαβα ότι το δυνατό όπλο αυτού του τιμ είναι η παρέα. Ακούγεται ως κλισέ, αλλά δεν είναι. Για έναν άνθρωπο που δεν του αρέσουν οι αλλαγές το γεγονός πως δεν χρειάστηκαν παραπάνω από 2-3 ημέρες για να μπει στο κλίμα κάτι δείχνει.

Μετά από σχεδόν 20 χρόνια στο ίντερνετ και στην δημιουργία περιεχομένου αυτό που έχω να πω είναι ότι το επίπεδο των παιδιών που συνάντησα δεν το είχα βρει σε καμία δουλειά για τόσο αρχικό στάδιο. Παιδιά με αγάπη γι’ αυτό που κάνουν, με θέληση, με ανησυχίες. Παιδιά που γράφουν σαν να είναι στον χώρο 10 και 15 χρόνια όταν για την πλειοψηφία αυτή είναι η πρώτη τους εμπειρία στην δημοσιογραφία. Το BN Sports κλείνει ένα χρόνο ζωής και τα άλματα που έχει κάνει σε αυτούς τους δώδεκα μήνες ζωής είναι τεράστια. Ειδικά σε μια εποχή που ο κόσμος έχει πλέον τα σάιτ τον πρώτο μέσο ενημέρωσης, με αντιπάλους όλα τα μεγάλα μεγέθη, τα παιδιά αυτά και το BN Sports με τις αδυναμίες τους, με τα λάθη τους – άλλωστε ποιος δεν κάνει λάθη- αλλά κυρίως με το μεράκι τους και την αγάπη τους γι’ αυτό που κάνουν στέλνουν το μήνυμα πως το site αυτό ήρθε για να μείνει.

Και θα μείνει γιατί το αξίζει κι εδώ θα είμαστε για να γιορτάζουμε κάθε χρόνο τα γενέθλια του για το πως από μικρό παιδάκι θα αρχίσει να ενηλικιώνεται και να παίρνει την θέση που διεκδικεί στον σκληρό κόσμο του διαδικτύου. 

Κώστας Ψάρρας

Η καρώ σημαία του BN Sports

Πέρυσι τέτοιες ημέρες, όταν ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος με έπιασε σε μία γωνία και με ενημέρωσε για το πρότζεκτ του BN Sports ομολογώ τον κοίταξα με καχυποψία. Η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό ήταν ότι ένα ακόμη site μπαίνει στη ζωή μας για να ανακυκλώνει την ειδησιογραφία. Η χρονιά της Formula 1 ήταν συγκλονιστική, η μάχη του Χάμιλτον με τον Φερστάπεν γεννούσε ίντριγκα και σκέφτηκα πώς θα ήταν μία καλή ευκαιρία να συγκεντρώνουμε στο BN Sports τα βασικά θέματα της ειδησιογραφίας.

Και τότε αντιλήφθηκα ότι το συγκεκριμένο site γεννήθηκε για να προσφέρει κάτι που δεν υπήρχε. Το πρώτο κείμενο που δημοσιεύτηκε σε σχέση με το μηχανοκίνητο αθλητισμό ήταν η υπέροχη ιστορία των Πρόστ – Σένα που με έκανε να αγαπήσω τη Formula 1. Αυτό ήταν αρκετό για να καταλάβω ότι το νέο σπίτι μας ήταν φιλόξενο, διαφορετικό και άκρως οικογενειακό. Όλα αυτά επιβεβαιώθηκαν στο χρόνο που πέρασε και είναι δεδομένο ότι θα συνεχίσει να είναι για όλους εμάς και τα προσεχή χρόνια.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

Η επόμενη γενιά δημοσιογράφων…

Φέτος συμπληρώνω αισίως 22 χρόνια στη δημοσιογραφία. Νεράκι πέρασαν. Καλώς ή κακώς όλα αυτά τα χρόνια έχω περάσει από αρκετά Μέσα. Ξέρετε στη ζωή τίποτα δεν είναι δεδομένο. Πόσο μάλλον σε αυτή την… περίεργη δουλειά. Καμία συνεργασία και καμία σχέση δεν είναι εκ των προτέρων δεδομένο ότι θα πάει καλά και θα στεριώσεις κάπου. Οι δυσκολίες πολλές, η πίεση επίσης. Όπως σε όλες τις δουλειές, εξάλλου. Έτσι και όλα αυτά τα χρόνια κάθε Μέσο, κάθε συνεργασία, ήταν (και είναι) ένα μικρό σχολείο. Τα μάτια μου έχουν δει πολλά. Οικονομικά προβλήματα, απληρωσιές, καθυστερήσεις, να προσπαθούν να παρέμβουν στη δουλειά σου κι άλλα πολλά. Αυτά είναι τα άσχημα. Όλος αυτός ο πρόλογος έγινε για να γίνει σαφές ότι στις μέρες μας το να εργάζεσαι σε ένα περιβάλλον που σε σέβεται σε όλους τους τομείς και σου δείχνει εμπιστοσύνη μόνο δεδομένο δεν είναι.

Στο ΒN Sports, δόξα τω Θεώ, συνάντησα και βιώνω ένα κλίμα που μόνο… δεδομένο δεν είναι. Στην οικογένεια αυτού του site μπήκα μετά από πρόταση του κ. Σωτηρακόπουλου τον Αύγουστο του 2021. Είχε ξεκινήσει το site και είχε ήδη κάνει τα πρώτα του βήματα. Στον κ. Χρήστο δύσκολα λες «όχι». Σεβασμός πάνω απ’ όλα και ευγνωμοσύνη γιατί δίπλα του σε εκείνο το δωμάτιο στη Δαβάκη και τα πρώτα γραφεία του ΣΠΟΡ FM στις αρχές του 2000 άρχισε το δημοσιογραφικό μου ταξίδι.

«Έχουμε ξεκινήσει αυτό το site, κάνουμε σιγά – σιγά μία προσπάθεια, για ένα site καθαρά ποδοσφαιρικό, καθαρά αθλητικό και χωρίς “κιτρινισμούς”. Πάρε πάνω σου την ΑΕΚ σου», τα λόγια του τότε. Ξεκινήσαμε, λοιπόν, και προχωρήσαμε. Τον «φάγαμε» τον χειμώνα και όλους αυτούς τους μήνες η αλήθεια είναι πως εκτός από τη μεταξύ μας συνεργασία που είναι άψογη σε όλα τα επίπεδα, ένιωσα κάτι που τόσα χρόνια στα Μέσα που εργάστηκα δεν έχω βιώσει αυτό το βαθμό: Είδα παιδιά με ταλέντο και όρεξη για δουλειά. Νέα παιδιά με μεράκι! Όχι ένα ή δυο ή τρία. Πολλοί περισσότεροι. Με τα λαθάκια μας όλοι, με τις καθυστερήσεις μας, αλλά και με πρωτογενή υλικό διαφορετικό απ’ ό,τι συνηθίζεται να διαβάζετε. Δεν ευλογώ τα γένια μας. Δεν μου αρέσει. Όμως αυτό το site θέλω πάρα πολύ να το δω να μένει και να μεγαλώνει στο χρόνο. Γιατί μέσα απ’ αυτό δημιουργείται ένα μέρος από την επόμενη γενιά δημοσιογράφων, που μπορούν κάλλιστα να γίνουν καλύτεροι από εμάς… Χαρά και τιμή μου που ανήκω σε αυτή την ομάδα του BN Sports

Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Ένα παιδί που μεγαλώνει

Το BN Sports για μένα είναι σαν ένα παιδί που μεγαλώνει και εξερευνεί τον κόσμο. Ερευνά, μαθαίνει και βελτιώνεται. Εμπνέεται, δημιουργεί, ανακαλύπτει και αποκαλύπτει. Το BN Sports για μένα είναι η χαρά του παιχνιδιού. Με σεβασμό στο παρελθόν και γνώμονα το μέλλον. Είναι μια παρέα που μεγαλώνει με σταθερά βήματα μέσα σε υγειές περιβάλλον και κάθε μέρα δένεται ακόμα περισσότερο, με στόχο και προοπτική να αφήσει το στίγμα της στην αθλητική ενημέρωση της χώρας.

Ξανθίππη Δασκαλάκη

Μια παρέα ανεκτίμητη…

Όπως μπορεί να φανταστεί κανείς, είναι κάτι παραπάνω από τιμητικό να είσαι από τους πρώτους που σε διαλέγουν για μια δουλειά. Πόσο μάλλον ένα σάιτ σαν το BN Sports, το οποίο έχει αποδείξει τη διαφορετικότητα και μοναδικότητά του.

Τον Μάρτιο του 2021, λοιπόν, έγινε η πρώτη συζήτηση με τον κ. Σωτηρακόπουλο για το πρότζεκτ και πραγματικά δεν θα μπορούσα ούτε καν να μαντέψω σε τι πραγματικά θα εξελισσόταν. Φυσικά η δουλειά μιλάει από μόνη της. Μόνο μια ματιά χρειάζεται να ρίξετε τριγύρω και θα καταλάβετε πολύ καλά πως το υλικό μιλάει από μόνο του. Γι’ αυτό ας σταθούμε σ’ εκείνους που κρύβονται πίσω από αυτό.

Μια μερίδα νέων ανθρώπων που προσπαθούμε καθημερινά για το καλύτερο αποτέλεσμα, δουλεύοντας βασικά με όρεξη. Μια παρέα θα έλεγα που περνάει την ώρα της κάνοντας αυτό που την ικανοποιεί και της αρέσει όσο τίποτα άλλο, με τα πάνω και τα κάτω της.

Το σημαντικότερο όμως είναι πως αυτή η παρέα συνεχίζει ακάθεκτη και δεν… κωλώνει πουθενά.  Ένα πράγμα σαν να ακούς τους φίλους σου να λένε «δεν παίρνουμε ένα ακόμα ποτάκι;», όταν έχουν προηγηθεί άλλα τέσσερα! 

Προσωπικά θα ήθελα να μας ευχηθώ χρόνια πολλά και ακόμη μεγαλύτερη εξέλιξη στο μέλλον. Αυτό το Μέσο μου δίνει τη δυνατότητα να εκφράζω όσα σκέφτομαι και νιώθω γύρω από τον αθλητισμό και όχι μόνο, γεγονός που –ακόμη και στις μέρες μας– πρέπει να το αντιμετωπίζουμε λες και είναι θησαυρός. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και η παρέα μας να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο!

Δημήτρης Μανάκος

Χρόνια πολλά στο site που δεν σταματά να εξελίσσεται και μου έδωσε… ευκαιρία ζωής!

Δεν είναι εύκολο να αποτυπώσει κανείς στο χαρτί πώς μπορεί να αισθάνεται για την δουλειά που κάνει. Βασικά, στην δημοσιογραφία είναι πολύ εύκολο να κάνεις μία συνέντευξη, αλλά ιδιαίτερα δύσκολο να μιλήσεις για εσένα. Έτσι αισθάνομαι και εγώ.

Ωστόσο, στην συγκεκριμένη περίπτωση θα κάνουμε μία εξαίρεση. Είναι επί της ουσίας το πρώτο site που φιλοξένησε τα κείμενα μου και βρίσκομαι σε αυτό από την πρώτη μέρα που λειτουργεί.

Μία ιδέα του Κύριου Χρήστου Σωτηρακόπουλου, που αισίως κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και όλοι ευχόμαστε να ξεχάσουμε από τα πολλά χρόνια που θα υπάρχει, ποια γενέθλια γιορτάζουμε κάθε φορά.

Ήταν ένας ξεχωριστός χρόνος. Ο πρώτος που το BN Sports υπάρχει στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας. Ένα site με κάθε είδους θέματα, που μου έδωσε την δυνατότητα να εκφραστώ και να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου στην εξέλιξή του. Μεγαλώνει και αναπτύσσεται άλλωστε 365 φορές τον χρόνο.

Συνεπώς, είναι δεδομένα πως τέτοια μέρα το 2023 θα έχουμε να πούμε πολύ περισσότερα. Μέχρι τότε, συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά. Την καλύτερη του κόσμου και με πολλή… Premier League! Χρόνια πολλά BN Sports!

Νότης Χάλαρης

Χρόνια πολλά στο site που μας επιβεβαιώνει ποια είναι η καλύτερη δουλειά του κόσμου 

Πως τα φέρνει η ζωή θυμάμαι καμία φορά… 

Η δημοσιογραφία είναι κάτι που μου αρέσει από μικρό παιδάκι. Στα 14 μου, είχα ακούσει από καθηγητή να μου λέει πως πρέπει να ακολουθήσω αυτό το επάγγελμα. Παρότι υπήρχαν δυσκολίες και αδιέξοδα, η πρόταση για το BN Sports ήρθε από το πουθενά. Θυμάμαι πως ήταν βράδυ Πέμπτης όταν ο κύριος Χρήστος Σωτηρακόπουλος με πήρε τηλέφωνο. 

Στην αρχή απλά τα είπαμε και στο τέλος, μου είπε πως την επόμενη μέρα, το μεσημέρι, θέλει να βρεθούμε στην Αθήνα. Για μία νέα ιδέα. Δεν μπορώ να περιγράψω πώς ένιωσα. Ήταν από τις λίγες στιγμές που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Θυμάμαι που μπήκαμε στα γραφεία και ήρθε η ανακοίνωση για το νέο site. Ήταν η πρώτη μέρα του BN Sports και ήμουν εκεί. Μία νέα σελίδα στην δημοσιογραφική καριέρα μου αλλά και όλων των παιδιών άνοιγε. 

Ένα χρόνο μετά, τα λόγια είναι δύσκολο να περιγράψουν όσα έχουμε ζήσει. 365 μέρες γεμάτες εξέλιξη, χαρές, λύπες, τσακωμούς. Αλλά αυτά έχουν οι οικογένειες. Το κλίμα που έχει δημιουργηθεί είναι σπάνιο. Μία παρέα δεμένη που είναι διατεθειμένη να παλέψει απέναντι σε όλους και όλα. Αυτό κάνει ένα χρόνο τώρα και αυτό θα κάνει για τα επόμενα χρόνια. 

Χρόνια πολλά BN Sports

Φάνης Τσοκανάς 

Όσα μου ‘χεις χαρίσει... 

Η ελευθερία στην επιλογή, στη γραφή, η εμπιστοσύνη, η απόλαυση του πιο μικρού, αλλά και του πιο μεγάλου, από κοινού με ανθρώπους έμπειρους στον χώρο που σε τελική ανάλυση θα μπορούσαν να ακολουθούν το μοτίβο «σκάσε και κολύμπα», είναι πράγματι και πάντοτε σπουδαία. Σε προσωπικό επίπεδο, όμως, υπάρχει κάτι βαθύτερο

Το BN Sports είναι ένα μαγικό χέρι, που ήρθε για να με σηκώσει στην πιο κατάλληλη στιγμή. Χέρι που άπλωσαν υπαρκτά πρόσωπα, τα οποία θα ευγνωμονώ για πάντα.  

Αν επίμονα αναζητά κανείς έναν ορισμό για το BN Sports, άθελά τους ή μη, για εμένα τον έχουν δώσει: 

«Η αφετηρία για να γίνει καθετί που φάνταζε άπιαστο, απτό». 

Χρόνια πολλά BN Sports!  

Αυτός ο ένας χρόνος, ας είναι μόνο η αρχή

Δημήτρης Φεραδούρος

Από που να αρχίσω και που να τελειώσω…

Το δημοσιογραφικό μου ταξίδι ξεκινάει από το καλοκαίρι του 2020. Όταν όλοι με απέτρεπαν από το να ακολουθήσω το συγκεκριμένο μου όνειρο και να συνεχίσω την προσπάθεια μου σε έναν τομέα που δεν μου προσέφερε χαμόγελο ούτε μισή στιγμή.

«Είναι δύσκολα, δεν έχει λεφτά. Πως θα ζήσεις;», μου έλεγαν άπαντες. Τα χρήματα είναι το παν σε αυτή τη ζωή τελικά; ΟΧΙ! Σε καμία των περιπτώσεων. Φασούλι το φασούλι μάζεψα τα χρήματα που χρειαζόντουσαν για να ξεκινήσω στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Δεν μετανιώνω για κανένα αχάραγο ξημέρωμα που... σερνόμουν να ξυπνήσω να πάω στη δουλειά στις 3:00 το χάραμα.

Οι γνώσεις που είχα; Μηδαμινές. Η όρεξη μου; Τεράστια! Το άγχος μου; Ακόμα μεγαλύτερο. Βρέθηκαν όμως άνθρωποι στο διάβα μου, οι οποίοι με στήριξαν και συνεχίζουν να με στηρίζουν με κάθε τρόπο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ΌΛΟΥΣ αυτούς που ήταν εκεί. Στον Φάνη, τον Μήτσο, τον κ. Χρήστο που μου έδωσε την ευκαιρία και όλα τα παιδιά. Αλλά ένα ακόμα πιο μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη Ψαράκη, που με πίστεψε, με στήριξε, με έβρισε και με ξεμπλόκαρε εντελώς.

Οι συνθήκες ήταν δύσκολες και έφτασα πολλές φορές σε τέλμα. Κάθε φορά που έσφιγγα τα δόντια και συνέχιζα όμως, έσπαγα τα όρια μου. Γινόμουν όλο και καλύτερος και αυτό θα συνεχίζω να κάνω.

Tο BN Sports είναι μια εμπειρία ζωής, για εμένα, που έχει αλλάξει τον τρόπο που σκέφτομαι, λειτουργώ και πράττω. Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ όμως και στο «Εμμάκι» μου που με στηρίζει σε όλα και είναι εκεί να με ακούσει σε οτιδήποτε και να σούρω… Ό,τι και να έχω θα είναι εκεί να τα ακούσει με προσοχή! 

Θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να εξελισσόμαστε με… σπασμένα τα φρένα και δεν θα σταματήσουμε να κυνηγάμε τα όνειρα μας μέχρι τελευταίας πτώσης. 

Βασιλική Καραμούζα

Έτσι ξαφνικά

Όλα ξεκίνησαν ένα καυτό μεσημέρι του Ιουλίου, όταν δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τον Γιάννη Ψαράκη ή αλλιώς τον άνθρωπο με το καλύτερο μπασκετικό αρχείο στην Ευρώπη. Πρώτο σοκ.

Μέσες άκρες αυτό που μου είπε ήταν «Υπάρχει ένα νέο site, το BN Sports, του Χρήστου Σωτηρακόπουλου (δεν νομίζω ότι χρειάζονται συστάσεις εδώ) και σε θέλουμε στην ομάδα». Δεύτερο σοκ.

Δεν χρειάστηκε και πολλή σκέψη για να το πω το μεγάλο ναι. Εξάλλου δεν σου παρουσιάζονται κάθε μέρα ευκαιρίες για να δουλέψεις με τους καλύτερους του χώρου. Με ανθρώπους που πάντα θαύμαζες κι ας μην τους είχες συναντήσει ποτέ μέχρι τότε στη ζωή σου. Με ανθρώπους που κατάλαβες από την πρώτη στιγμή ότι θα έχεις άριστη συνεργασία και σε έκαναν να καταλάβεις ότι πήρες τη σωστή απόφαση να αφήσεις την πρώτη επαγγελματική σου στέγη και να βάλεις το λιθαράκι σου για να χτιστεί κάτι εκ του μηδενός.

Κι αυτό το οικοδόμημα χτίστηκε με κόπο, ιδρώτα, όνειρα, μεράκι και αγάπη. Άχαστη συνταγή για γερά θεμέλια. Ακόμα έχουμε βέβαια πολλούς ορόφους να σηκώσουμε, αλλά με τέτοιες πρώτες ύλες και τέτοιους (συν)εργάτες της ενημέρωσης δεν φοβάμαι τίποτα.

Proud Member of BN Team!

Φοίβος Πεφάνης

Ευγνώμων

Ένας χρόνος από την έναρξη του BN Sports! Ουάου! Ήταν σειρά μου στις 24 Νοεμβρίου του 2021 να ενταχθώ και εγώ σε αυτή την ωραία ομάδα-παρέα που κάνει υπερπροσπάθεια καθημερινά να ανεβαίνει συνεχώς και να ξεχωρίζει στον χώρο της αθλητικογραφίας, χάρη στον κ. Χρήστο Σωτηρακόπουλο που με κάλεσε να κάνω την πρακτική μου σε αυτό το site μετά την αποφοίτησή μου από το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Έναν άνθρωπο που έχω σε πολύ μεγάλη εκτίμηση και μαθαίνω διαρκώς νέα πράγματα μέσω αυτού. Όπως και άλλους συναδέλφους που σέβομαι, οι Άλκης Τσαβδαράς, Δημήτρης Σπηλιόπουλος, Θοδωρής Βασίλης και Στέφανος Αβραμίδης που θα ήθελα να τον δω και από κοντά. 

Πίσω όμως στην εμπειρία μου στο σάιτ αυτούς τους τελευταίους έξι μήνες που πραγματικά η «δουλειά» μου δεν είναι κάτι που βλέπω ως υποχρέωση και είμαι ευγνώμων που έχω γνωρίσει αυτά τα εκπληκτικά παιδιά που στελεχώνουν το BN Sports και κάνουν την ώρα να περνάει στο γραφείο σαν κεραυνός. Τους το έχω ξαναπεί και ελπίζω να το ξέρουν όλοι τους ότι τα θέματα, αφιερώματα και οι συνεντεύξεις τους είναι τρομερού επιπέδου και σε μία τέτοια νέα ηλικία το μέλλον απλά φαντάζει πιο λαμπρό από ποτέ και πως έχουν αποκτήσει όχι μόνο έναν ακόμα συνεργάτη αλλά και έναν φίλο. Σε προσωπικό επίπεδο μία μικρή «νίκη» και χαρά ήταν όταν είδα ότι ένα θέμα του Πέδρι της Μπαρτσελόνα που είχα γράψει είχε βγει 3ο σε χτυπήματα στο Facebook για τη σελίδα το μήνα Απρίλιο. Για πολλούς μπορεί να είναι ασήμαντο, αλλά ίσως η μοίρα να το φέρει έτσι, ίσως όπως ο Πέδρι που σαρώνει στα γήπεδα με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» σε τόσο μικρή ηλικία, έτσι κι εγώ να πετύχω στο χώρο της δημοσιογραφίας. Μπορεί αργότερα να μην έχω καταφέρει να γίνω ο ήρωας που φανταζόμουν σε μικρή ηλικία αλλά όπως είπε και ο Μάθιου Μακόναχι όταν παρέλαβε το βραβείο Α’ ανδρικού ρόλου το 2014, «δεν θα καταφέρω να γίνω ποτέ ο ήρωας μου αλλά αυτό είναι οκ με εμένα γιατί με κάνει να κυνηγάω συνεχώς κάτι»

Αλέξανδρος Καρατσενίδης

BN Sports σημαίνει…

Να βρίσκεσαι στη ρομαντική πλευρά του αθλητισμού, μακριά από τοξικές καταστάσεις.

Να έχεις την ευκαιρία να γράφεις για αυτό που αγαπάς.

Να ζεις σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον το οποίο γίνεται οικογένειά σου.

Να «ντριμπλάρεις» τη ρουτίνα της ζωής, ταξιδεύοντας μαζί με το site στο μαγικό κόσμο του

αθλητισμού. Έναν κόσμο γεμάτο έντονα συναισθήματα και αναμνήσεις που σου θυμίζουν πως το «παιδί» μέσα σου θα ζει για πάντα…

Χρόνια πολλά BN Sports

Έκτορας Σταυρόπουλος

Το «καράβι» του BN Sports κλείνει ένα χρόνο στα… ανοιχτά του διαδικτύου και το πλήρωμα δεν σταματά να ονειρεύεται καθημερινά, καινούρια λιμάνια…

Επιβιβάστηκα στο «πλοίο» του BN Sports σχεδόν στα μισά της μέχρι τώρα πορείας του και το… εισιτήριό μου για αυτό το ταξίδι, ήρθε εντελώς συγκυριακά. Είμαι ευγνώμων όμως γιατί ο κος Χρήστος Σωτηρακόπουλος δεν χρειάστηκε σχεδόν… το παραμικρό για να μου δώσει την ευκαιρία που εδώ και χρόνια έψαχνα.

Με το πτυχίο της Κοινωνιολογίας να… κοσμεί εδώ και καιρό τον τοίχο του παιδικού μου δωματίου και την «διετία του κορονοϊού» να έχει βάλει στον πάγο την προσπάθεια που έκανα για να ολοκληρώσω τις σπουδές της αθλητικής δημοσιογραφίας, το BN Sports ήρθε στη ζωή μου για να της δώσει νέο νόημα, για να μου θυμίσει τα όνειρα που έκανα από παιδί…

Η προσπάθεια να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα αξίζει κάθε ρίσκο και κάθε θυσία γιατί ξέρεις ότι αν τα καταφέρεις θα έχεις κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα προς την ευτυχία. Και από την πρώτη στιγμή της παρουσίας μου εδώ, παρά το άγχος να αποδείξω πράγματα, ένιωσα ότι βρίσκομαι στο σωστό μέρος… Σε ένα site που μεταφέρει τα αθλητικά γεγονότα όπως αυτά συμβαίνουν, δίνοντας έμφαση στους πρωταγωνιστές και τις όμορφες ιστορίες που αυτοί δημιουργούν. Χωρίς την παραμικρή διάθεση «κιτρινισμού» ή αντιμετώπισης της πραγματικότητας με… οπαδικά γυαλιά και με ανθρώπους που συνδυάζουν την αγάπη για τα σπορ με το σεβασμό για την προσπάθεια της νέας γενιάς αθλητικών δημοσιογράφων.

Στην Ελλάδα της κρίσης αξιών και του εφήμερου κέρδους και σε έναν επαγγελματικό χώρο που τα πάντα μεταβάλλονται στον… βωμό των κλικς, τίποτα από τα παραπάνω δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο…

Ελπίζω, βάζοντας και ‘γω από τη μεριά μου, το δικό μου λιθαράκι, συνυφασμένο με τα χρώματα της… πορτοκαλί θεάς (και όχι μόνο), αυτό το ταξίδι να συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμα, και το BN Sports που ξεκίνησε σαν ένα… καραβάκι της γραμμής να φτάνει συνεχώς σε καινούρια λιμάνια. Να γίνει μια μέρα το τεράστιο κρουαζιερόπλοιο που όλο το… πλήρωμά του ονειρευόμαστε, με επιβάτες όλους εσάς, τους αναγνώστες του, διατηρώντας παράλληλα τις αξίες που το διέπουν από την αρχή της ύπαρξής του!

Κυριάκος Δημητρόπουλος

Το αθλητικό site που διαφέρει

Το BN Sports αποτέλεσε για μένα ένα πολύ σημαντικό σταθμό στο δημοσιογραφικό «ταξίδι» που έχω αρχίσει τα τελευταία 5 χρόνια. Ένας προορισμός που δεν σκέφτηκα καν αν θα πρέπει να ακολουθήσω, λόγω των ανθρώπων που τον δημιούργησαν. Πετυχημένοι επαγγελματίες, που έχουν δώσει -και με το παραπάνω- τα διαπιστευτήρια τους στο χώρο και που ξεκίνησαν με μεράκι μια ιδιαίτερα φιλόδοξη προσπάθεια, μια πρόκληση τόσο για εκείνους όσο και για όλα τα παιδιά που συμμετείχαν/συμμετέχουν σε αυτή.

Και μπορεί να ακουστεί κλισέ, αλλά πράγματι το BN Sports είναι ένα αθλητικό site που διαφέρει. Και αυτό, διότι ο προσανατολισμός του είναι να παράγει έξυπνα, πρωτότυπα και πρωτογενή θέματα. Και πάνω απ’ όλα να διεξάγει ενδελεχή έρευνα και να απευθύνεται με σεβασμό προς τον αναγνώστη που ως ένα καινούργιο site είναι πολύ δύσκολο (και δικαιολογημένα) να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του. 

Ένα site που απαρτίζεται από δημοσιογράφους εξαιρετικά έμπειρους, που προσθέτουν τη δική τους ξεχωριστή πινελιά, αλλά και παιδιά -όπως εγω- με τεράστιο πάθος και δίψα να προσφέρουν πολλά σε αυτόν το χώρο. Ένα site που δεν προσεγγίζει από κάποια συγκεκριμένη σκοπιά τα γεγονότα, αλλά θέλει να καλύπτει μια ευρεία θεματολογία, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Από την εμπειρία μου στο site δεν θα ξεχάσω όλες τις ώρες που αφιέρωσα, προσπαθώντας να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορούσα. Δεν θα ξεχάσω τους ανθρώπους, με τους οποίους δούλεψα μαζί καθημερινά για ώρες, διότι από τη συνεργασία και επικοινωνία μου μαζί τους πήρα πολλά. Τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο ανθρώπινο κομμάτι. Και τέλος, δεν θα ξεχάσω τη χαρά που πάντοτε έχω, γνωρίζοντας πως κάποιοι άνθρωποι μπήκαν να διαβάσουν όσα κείμενα έφτιαξα με μεγάλη αγάπη.

Και μπορεί να μην είμαι πια εκεί, αλλά πάντα θα έχω στην καρδιά μου την εμπειρία μου στο BN Sports και θα το επισκέπτομαι και σαν αναγνώστης και σαν δημοσιογράφος.

Κλείνοντας, να πω ένα τεράστιο «ευχαριστώ» στον διευθυντή του site, κ. Χρήστο Σωτηρακόπουλο, στους αρχισυντάκτες κ. Άλκη Τσαβδαρά, κ. Γιάννη Ψαράκη και κ. Θοδωρή Βασίλη, αλλά και στους συναδέλφους μου. Για την εμπιστοσύνη τους, για την πολύ θετική δημοσιογραφική επιρροή που είχαν πάνω μου, αλλά και για την ειλικρινή μας συνεργασία. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ BN Sports, εύχομαι ολόψυχα να φτάσεις πολύ ψηλά!

Βασίλης Βασιλείου

66 ημέρες στο BN Sportsγεμάτες εμπειρίες και χαμόγελα!

Λένε πως χρειάζεται 66 ημέρες για να χτίσεις μια συνήθεια. Η σχέση μου με το BN Sports βρίσκεται ακριβώς εκεί, στις 66 ημέρες. Ωστόσο, αν ρωτάτε εμένα δεν χρειάστηκα  τόσο μεγάλο διάστημα για να «κολλήσω το μικρόβιο» και να δεθώ με την ομάδα του site. Η ευκαιρία που μου δόθηκε να καθίσω δίπλα στους καλύτερους ανθρώπους στο χώρο, να μάθω από αυτούς, να ακούσω τις συμβουλές και τις ιστορίες τους είναι κάτι που κάθε νεαρός δημοσιογράφος θα ζήλευε. Όταν πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με την αθλητική δημοσιογραφία δε περίμενα ότι θα έβρισκα τόσο γρήγορα έναν χώρο όπου θα γινόμουν αποδεκτός και θα ταίριαζα, όπως το BN Sports. Φυσικά, πάντα θα υπάρχουν δυσκολίες, πάντα θα υπάρχει πίεση, αλλά η ευχαρίστηση που νιώθεις όταν κάνεις αυτό που αγαπάς δεν συγκρίνεται.

Από την πρώτη στιγμή ένιωσα μέλος της οικογένειας κι ας είμαι ένας από τους καινούριους της παρέας. Άλλωστε, όπως θεωρώ, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα σε έναν εργασιακό χώρο όπου συνευρίσκονται πολλά άτομα είναι το κλίμα. Και το κλίμα στο BN Sports είναι ίσως το ιδανικότερο όλων! Δυστυχώς κάποια πολύ καλή ιστορία δεν έχω προς το παρόν να διηγηθώ, αλλά ελπίζω να προκύψουν στο μέλλον. Στις 66 ημέρες αυτές όμως σίγουρα ξεχωρίζω την φανταστική συνεργασία και τα χαμόγελα που κυριαρχούν στο γραφείο μας, καθώς και την ευκαιρία να βελτιωθώ και να μάθω! Δε θα μπορούσα να ήμουν περισσότερο ευγνώμων για την εμπειρία μου αυτή!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0