TV or not TV

Ζήσε την απόλυτη τηλεοπτική εμπειρία με την LG OLED TV

tags :
Ζήσε την απόλυτη τηλεοπτική εμπειρία με την LG OLED TV
Θέλεις να βλέπεις τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα σε μια υψηλή εμπειρία θέασης, αλλά και σε μεγάλες ίντσες; Αν η απάντηση είναι «ναι», τότε η σειρά τηλεοράσεων OLED της LG αποτελεί... μονόδρομο!

Είσαι λάτρης του ποδοσφαίρου; Θέλεις να βλέπεις την μπάλα να κυλάει στο χορτάρι σε κάθε γωνιά του πλανήτη; Είμαστε σίγουροι. Όπως απόλυτα σίγουροι είμαστε και για το ότι θέλεις να το απολαμβάνεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τώρα πλέον δεν χρειάζεται να είσαι μέσα σε κάθε γήπεδο, αφού υπάρχει η σειρά τηλεοράσεων OLED TV της LG, η οποία σε μεταφέρει από το σαλόνι του σπιτιού σου, στην αγαπημένη σου θέση στην κερκίδα.

Η σειρά τηλεοράσεων OLED TV προσφέρει τεράστιες οθόνες 77, 83 και 88 ιντσών, κάτι που σημαίνει ότι δεν χάνετε καμία λεπτομέρεια από την εικόνα που μπορούν να σας προσφέρουν. Χωρίς μάλιστα να… τσακώνεστε και για τη θέση που θα πάρει ο καθένας αφού η λειτουργία της ευρείας γωνίας θέασης, προσφέρει την απόλυτη απόλαυση.

Η καινοτομία με το OLED Motion Pro έρχεται να αλλάξει μάλιστα τα όσα γνωρίζατε μέχρι πρότινος. Η συγκεκριμένη λειτουργία πιστώνεται την κάθε λεπτομέρεια που περνάει από το γήπεδο στην οθόνη σας, ανεξάρτητα της ταχύτητας με την οποία εξελίσσεται μια φάση. 

TV-OLED-SPORT-05-Motion-Pro-Desktop_1.jpg

Όμως μια ποδοσφαιρική αναμέτρηση δεν είναι μόνο η εικόνα αλλά και ο ήχος. Το Bluetooth Surround Ready μεταφέρει και την ατμόσφαιρα του γηπέδου στο σπίτι σας. Αρκεί να συνδέσετε δύο ηχεία με την τηλεόραση LEOLED και να καθορίσετε εσείς τη δύναμη του ήχου που θέλετε να φτάνει στα αυτιά σας.

Κι αν νομίζατε ότι η απόλαυση σταματάει στην θέαση μιας αναμέτρησης, κάνετε λάθος. Δεν θα σταματήσετε να ενημερώνεστε για τις αγαπημένες σας ομάδες, τα αποτελέσματά τους, τις ώρες έναρξης των αναμετρήσεων. Πως; Μα πολύ απλά με τις ειδοποιήσεις που θα ενεργοποιηθούν αυτόματα αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής

Οι μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις αλλά και οι αναμετρήσεις της αγαπημένης σας ομάδας, χρειάζονται έναν ακόμη δυνατό παίκτη και αυτός είναι η σειρά τηλεοράσεων της LG, OLED TV.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0