Τένις

Αποκλεισμός με το «καλημέρα»: Ο Τσιτσιπάς έχασε από τον Κοκκινάκη (1-3) και «αποχαιρετά» τη Νέα Υόρκη! (video) 

Αποκλεισμός με το «καλημέρα»: Ο Τσιτσιπάς έχασε από τον Κοκκινάκη (1-3) και «αποχαιρετά» τη Νέα Υόρκη! (video) 
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να προκριθεί στον δεύτερο γύρο του US Open. Ο Έλληνας αθλητής αποκλείστηκε, χάνοντας (1-3) από τον Κοκκινάκη και λέει πρόωρο «αντίο» στη Νέα Υόρκη!

Δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε ο Τσιτσιπάς, η συμμετοχή του στο US Open. Ο Έλληνας τενίστας έχασε στα τέσσερα σετ (1-3) από τον Κοκκινάκη και αποκλείστηκε στην πρεμιέρα του στη Νέα Υόκρη! 

Στο πρώτο σετ οι δύο τενίστες, πάλεψαν μέχρι το τελευταίo game, με τον Κοκκινάκη να κάνει το 1-0 με σκορ 7-6 σε 68’ λεπτά, έπειτα από λάθος του Τσιτσιπά!

Ωστόσο, ο Έλληνας αθλητής δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να κερδίσει το δεύτερο σετ με σκορ 6-4 φέροντας στα ίσα την αναμέτρηση.  

Μέχρι εκείνη τη στιγμή, αυτά που κράταγαν τον Αυστραλό στο παιχνίδι, ήταν οι κερδισμένοι πόντοι με άσσους, αλλά και τα αβίαστα λάθη του Τσιτσιπά.

Στοιχεία που επηρέασαν και το τρίτο σετ, καθώς ο 26χρονος, έδειξε να μην είναι συγκεντρωμένος, δίνοντας ευκαιρίες στον αντίπαλό του να προηγηθεί. Και έτσι έγινε. Ο Κοκκινάκης κατάφερε να φτάσει μία... ανάσα από τη νίκη και με 3-6 games πήρε το τρίτο σετ.

Στη συνέχεια ο Τσιτσιπάς έδειξε ότι μπορεί να φέρει ξανά το ματς στην απόλυτη ισορροπία, ωστόσο, μπορεί να βρέθηκε μπροστά με 5-4 games, αλλά ο Αυστραλός, κατάφερε να κάνει comeback στον αγώνα, κάνοντας break (5-6)! 

Με το σερβίς στα «χέρια» του δεν λάθεψε και ανάγκασε τον Τσιτσιπά να «αποχαιρετήσει» τη διοργάνωση με το… καλήμερα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0