Τένις

Στέφανος Τσιτσιπάς για τον πατέρα του: «Δεν είναι πολύ ευφυής σε κάποιες καταστάσεις, είμαι απογοητευμένος!»

Στέφανος Τσιτσιπάς για τον πατέρα του: «Δεν είναι πολύ ευφυής σε κάποιες καταστάσεις, είμαι απογοητευμένος!»

Πολύ σκληρή κριτική από τον Στέφανο Τσιτσιπά προς τον πατέρα του, Απόστολο. Τι είπε για το μεταξύ τους περιστατικό στο Μόντρεαλ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραχώρησε δηλώσεις, μετά τον αποκλεισμό του στο Μόντρεαλ, μόλις στην πρεμιέρα του, μιλώντας και για το άσχημο περιστατικό που είχε με τον πατέρα του.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε:

«Ένιωσα ότι η μπάλα μου ήταν νεκρή. Δεν ήταν αρκετά βαριά όταν πίεζα με το φόρχαντ. Τις τελευταίες τέσσερις, πέντε μέρες παραπονιέμαι γι’ αυτό στον προπονητή μου. Αυτός ήταν ο λόγος που τσακώθηκα μαζί του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Για μένα ένας αγώνας ATP Masters 1000 είναι σημαντικός. Χρειάζομαι και αξίζω έναν προπονητή που με ακούει και ακούει τα σχόλιά μου ως παίκτη.

Ο πατέρας μου δεν είναι πολύ ευφυής ή πολύ καλός στο να χειρίζεται τέτοιους είδους καταστάσεις. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό. Είμαι πραγματικά πολύ απογοητευμένος μαζί του.



Πραγματικά δεν ξέρω αν αυτή τη στιγμή θα σκεφτόμουν κάποιες αλλαγές, αλλά είμαι πραγματικά απογοητευμένος.

Το πιο σημαντικό για έναν παίκτη είναι να έχει άμεσο και καλό feedback από έναν προπονητή. Ο προπονητής δεν είναι αυτός που κρατάει τη ρακέτα, αλλά ο παίκτης που προσπαθεί να εκτελέσει ένα πλάνο. Είναι μια συλλογική προσπάθεια που πρέπει να είναι αμοιβαία για να μπορέσω να εξελίξω το τένις μου».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0