Τένις

Τέλος εποχής για τον Άντι Μάρεϊ: Ολυμπιακοί Αγώνες και... φινάλε στην καριέρα του!

Τέλος εποχής για τον Άντι Μάρεϊ: Ολυμπιακοί Αγώνες και... φινάλε στην καριέρα του!
Ο Άντι Μάρεϊ ανακοίνωσε πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού θα είναι το τελευταίο τουρνουά, στο οποίο αγωνίζεται ποτέ, μετά από 19 χρόνια επαγγελματικής πορείας στον χώρο του τένις!
Ο Σερ Άντι Μάρεϊ ανακοίνωσε πως το τέλος της καριέρας του, πλησιάζει. Συγκεκριμένα, πως θα έρθει με το τέλος των υποχρεώσεών του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, το οποίο θα είναι και το τελευταίο του τουρνουά. 

Ο 37χρονος Βρετανός ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του το 2005 και έγινε ένας από τους πιο σημαντικούς τενίστες όλων των εποχών.

Κατέκτησε δύο φορές το Wimbledon (2013, 2016), μία το US Open (2012), ενώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 και του 2016, πήρε χρυσό μετάλλιο!

Υπήρξε Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης της ATP και μάλιστα, σε μία περίοδο που Ναδάλ, Φέντερερ και Τζόκοβιτς, διένυαν τις καλύτερες ημέρες της καριέρας τους, ανεβάζοντας τον πήχη πάρα πολύ ψηλά.

Αναλυτικά, το μήνυμα με το οποίο γνωστοποίησε πως το τέλος της καριέρας του πλησιάζει:

«Έφτασα στο Παρίσι για το τελευταίο μου τουρνουά τένις.

Οι αγώνες μου για το Ηνωμένο Βασίλειο ήταν μακράν οι πιο αξέχαστες εβδομάδες της καριέρας μου και είμαι εξαιρετικά περήφανος που θα το κάνω για τελευταία φορά!».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0