Τένις

Wimbledon: Πρεμιέρα με νίκη για τη Σάκκαρη, «καθάρισε» την Κέσλερ και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο!

Wimbledon: Πρεμιέρα με νίκη για τη Σάκκαρη, «καθάρισε» την Κέσλερ και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο!

Ιδανικά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Wimbledon η Μαρία Σάκκαρη, με την Ελληνίδα τενίστρια να νικάει την Μακάρτνεϊ Κέσλερ με 2-0 σετ (6-3, 6-1), παίρνοντας την πρόκριση στον δεύτερο γύρο της σπουδαίας διοργάνωσης. 

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν επιβλητική απέναντι στην Αμερικανίδα Μακάρτνεϊ Κέσλερ (Νο.119) και δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη με 2-0 σετ, περνώντας στην επόμενη φάση του Wimbledon, μετά από 1 ώρα και 11 λεπτά.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεκίνησε δυναμικά στην αναμέτρηση και παρά το break που δέχθηκε από την Κέσλερ, απάντησε με δύο συνεχόμενα δικά της. Εκμεταλλευόμενη τα λάθη της αντιπάλου της, έφτασε στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 6-3.

Με διαδοχικά breaks συνεχίστηκε και το δεύτερο σετ. Η Σάκκαρη «έσπασε» το σερβίς της Κέσλερ παίρνοντας αρχικά το προβάδισμα, αλλά η Αμερικανίδα απάντησε αμέσως για το 1-1. Για να επανέλθει με νέο break η Ελληνίδα τενίστρια παίρνοντας από το σημείο εκείνο τα πάνω της.

Χωρίς να αφήσει περιθώριο αντίδρασης στην Αμερικανίδα, η Σάκκαρη έφτασε γρήγορα στο 5-1 πετυχαίνοντας μάλιστα και τρίτο break στο σετ. Η Σάκκαρη έκλεισε την αναμέτρηση με ακόμη ένα break κάνοντας το 6-1 και παίρνοντας το εισιτήριο για τη δεύτερη φάση του Wimbledon


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0