Τένις

Roland Garros: Ο Τσιτσιπάς «λύγισε» τον μαχητικό Αλτμάιερ και προκρίθηκε στον 3ο γύρο! (video)

Roland Garros: Ο Τσιτσιπάς «λύγισε» τον μαχητικό Αλτμάιερ και προκρίθηκε στον 3ο γύρο! (video)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ζορίστηκε, αλλά άντεξε στην αντεπίθεση του Ντάνιελ Αλτμάιερ, και συνεχίζει την πορεία του στον 3ο γύρο του Roland Garros.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε του Ντάνιελ Αλτμάιερ με 3-0 σετ (6-3, 6-2, 6-7, 6-4), και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Roland Garros.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν εξαιρετικός στα δύο πρώτα σετ, τα οποία καθάρισε εύκολα και γρήγορα (6-3, 6-2).

Από εκεί και πέρα, τα δεδομένα άλλαξαν άρδην. Ο Αλτμάιερ είναι ένας τρομερά μαχητικός παίκτης με ατελείωτη αντοχή, όπως έδειξε και στον πρώτο γύρο, στην 5ωρη «μάχη» με τον Νόρι, αλλά κυρίως πέρσι, όταν είχε αποκλείσει και πάλι μετά από 5ωρο τον Γιανίκ Σίνερ.

Αυτά του τα χαρακτηριστικά εμφάνισε στο κορτ, και ακόμη κι αν δεν μπορούσε να κάνει break στον Τσιτσιπά, άντεξε στο δικό του σερβίς και έστειλε το τρίτο σετ στο tie-break, όπου κυριάρχησε, έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς και απέκτησε καλή ψυχολογία.

Στο τέταρτο σετ συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό, και κατόρθωσε να κάνει ένα πολύ κρίσιμο break για το 4-3. Ο Τσιτσιπάς άκουσε το «καμπανάκι» και απάντησε άμεσα με δικό του break. Αφού ανταπέδωσε το break για το 4-4 και κράτησε το σερβίς, έσπασε για άλλη μια φορά το σερβίς του Αλτμάιερ στο καθοριστικότερο σημείο και πήρε τη νίκη




www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0