Τένις

Roland Garros: Κατώτερη των περιστάσεων η Σάκκαρη, ηττήθηκε στην πρεμιέρα και αποχαιρέτησε πρόωρα!

Roland Garros: Κατώτερη των περιστάσεων η Σάκκαρη, ηττήθηκε στην πρεμιέρα και αποχαιρέτησε πρόωρα!

Η Μαρία Σάκκαρη δυσκολεύτηκε απέναντι στη Γαλλίδα Βαρβάρα Γκράτσεβα, ηττήθηκε με ανατροπή 1-2 (6-3, 4-6, 3-6) και αποχαιρέτησε από νωρίς το Roland GarrosΜακριά από τον καλό της εαυτό η Ελληνίδα τενίστρια.

Στην πρεμιέρα του Roland Garros, η Μαρία Σάκκαρη δεν τα κατάφερε απέναντι στη Βαρβάρα Γκράτσεβα και αποκλείστηκε πρόωρα από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Το πρώτο σετ άρχισε με break και για τις δύο τενίστριες, ενώ στη συνέχεια η Σάκκαρη σημείωσε ακόμη δύο για να πάρει τελικά το σετ με 6-3.

Παρότι η Ελληνίδα τενίστρια βρέθηκε να χάνει με 1-4 games στο δεύτερο σετ, ανασυντάχθηκε παίζοντας ψύχραιμα και, ενώ κατάφερε να ισοφαρίσει, είδε την Γκράτσεβα να της «σπάει» το τελευταίο σερβίς και να παίρνει το σετ με 6-4.

Στο τελευταίο σετ, οι δύο τενίστριες πήγαιναν χέρι-χέρι, μέχρι που η Γαλλίδα έκανε σε ένα κρίσιμο σημείο το break παίρνοντας το προβάδισμα τριών games και την ψυχολογία με το μέρος της.

Η Σάκκαρη δεν κατάφερε να βρει αντίδραση, έχασε το σετ με 3-6 και γνώρισε την ήττα, και μάλιστα με ανατροπή, από τη Γκράτσεβα, η οποία συνεχίζει στη διοργάνωση.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0