Τένις

Madrid Open: Η Σάκκαρη πέρασε… σβηστά την Στίβενς και προκρίθηκε στις «16»!

Madrid Open: Η Σάκκαρη πέρασε… σβηστά την Στίβενς και προκρίθηκε στις «16»!

Με νίκη συνέχισε την πορεία της στο Madrid Open η Μαρία Σάκκαρη, η οποία επικράτησε της Σλόουν Στίβενς με 2-0 σετ (6-1, 6-3) και προκρίθηκε στις «16» της διοργάνωσης.

Η Μαρία Σάκκαρη δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερο πρόβλημα απέναντι στην Αμερικανίδα Σλόουν Στίβενς για τον τρίτο γύρο του Madrid Open και προκρίθηκε στην επόμενη φάση μέσα σε 1 ώρα και τρία λεπτά παιχνιδιού.

Στο πρώτο σετ, η… καταιγιστική Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να κάνει το break δύο φορές, διατήρησε το δικό της σερβίς με επιτυχία και έφτασε πολύ εύκολα την κατάκτηση του σετ με 6-1, σε λιγότερο από μισή ώρα.

Η Ελληνίδα τενίστρια ξεκίνησε ιδανικά στο δεύτερο σετ σημειώνοντας break, χάνοντας όμως το πλεονέκτημα, αφού η Στίβενς απάντησε με τον ίδιο τρόπο στο σερβίς της. Μάλιστα, η Αμερικανίδα πέρασε μπροστά για πρώτη φορά στο ματς κάνοντας το 2-1 στα games.

Η Σάκκαρη ήταν απόλυτα συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της και έφτασε σε δεύτερο break παίρνοντας το προβάδισμα με 4-3. Με την Στίβενς να μην μπορεί να βγάλει αντίδραση, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ολοκλήρωσε το δεύτερο σετ όπως το είχε ξεκινήσει, με break, κατακτώντας το με 6-3

Έτσι, η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στις «16» του Madrid Open, εκεί όπου θα συναντήσει μία εκ των Χαντάντ Μάια και Ναβάρο που αναμετρώνται αργότερα μέσα στη μέρα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0