Τένις

Τέλος εποχής: «Χωρίζουν» οι δρόμοι Τζόκοβιτς και Ιβανίσεβιτς!

Τέλος εποχής: «Χωρίζουν» οι δρόμοι Τζόκοβιτς και Ιβανίσεβιτς!

Μία από τις πιο επιτυχημένες συνεργασίες στην ιστορία του τένις έφτασε στο τέλος της!

Όπως… όλα τα ωραία, έτσι κάποια στιγμή θα τελείωνε και η εκπληκτική συνεργασία που είχαν Νόβακ Τζόκοβιτς και Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Ιβανίσεβιτς ήταν ο προπονητής του «Νόλε» τα τελευταία έξι χρόνια, και μαζί κατέκτησαν 12 από τα 24 Grand Slam του Σέρβου!

Ο Τζόκοβιτς τον «αποχαιρέτησε» με ένα συναισθηματικά φορτισμένο μήνυμα:

«Θυμάμαι καθαρά τη στιγμή που κάλεσα τον Γκόραν να γίνει μέλος της ομάδας μου. Ήταν πίσω στο 2018, και η Marian και εγώ θέλαμε να καινοτομήσουμε και να φέρουμε λίγη μαγεία στο σερβίς στο δίδυμό μας. Στην πραγματικότητα, δεν φέραμε μόνο σερβίς, αλλά και πολύ γέλιο, διασκέδαση, νούμερο 1 κατατάξεις στο τέλος του έτους, επιτεύγματα που έσπασαν ρεκόρ και 12 ακόμα Grand Slam (και μερικούς τελικούς) από τότε.

 Ο Γκόραν και εγώ αποφασίσαμε να σταματήσουμε να δουλεύουμε μαζί πριν από λίγες ημέρες. Η χημεία μας στο γήπεδο είχε τα σκαμπανεβάσματά της, αλλά η φιλία μας ήταν πάντα ακλόνητη. Στην πραγματικότητα, είμαι περήφανος να πω (δεν είμαι σίγουρος ότι αυτός είναι) ότι εκτός από το να κερδίζουμε μαζί τουρνουά, είχαμε και μια παράλληλη μάχη στο Παρτσίσι που συνεχιζόταν... για πολλά χρόνια. Και - αυτό το τουρνουά δεν σταμάτησε ποτέ για εμάς. Šefinjo, ευχαριστώ για όλα φίλε μου. Σε αγαπώ πολύ", αναφέρει στο μήνυμά του ο Νόβακ Τζόκοβιτς».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0