Τένις

Νόβακ Τζόκοβιτς: Επιστρέφει στο Αμερικανικό Όπεν μετά από δύο χρόνια!

Νόβακ Τζόκοβιτς: Επιστρέφει στο Αμερικανικό Όπεν μετά από δύο χρόνια!
Τα κορτ του US Open θα πατήσει και πάλι μετά από δύο χρόνια ο Νόβακ Τζόκοβιτς αφού η Γερουσία των ΗΠΑ ψήφισε υπέρ της άρσης των μέτρων για τον κορονοϊό.
Το τέταρτο Grand Slam του επί Αμερικανικού εδάφους θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά από μια χρονιά απουσίας. Από το καλοκαίρι του 2021, όταν και είχε υποστεί την ήττα στον τελικό από τον Μεντβέντεφ, ο Σέρβος σταρ δεν είχε τη δυνατότητα μέχρι πρότινος να δηλώσει συμμετοχή, όντας ανεμβολίαστος κατά του Covid-19.

Όμως αυτό άλλαξε καθώς η Γερουσία ψήφισε νόμο βάσει του οποίου δεν ισχύουν πλέον απαγορεύσεις και περιορισμοί κατά της νόσου. Συνεπώς ο Νόλε το μόνο που περιμένει πλέον είναι να βάλει ο Πρόεδρος Μπάιντεν τη δική του υπογραφή για να ετοιμάσει βαλίστες καλώς εχόντων των πραγμάτων για τις ΗΠΑ στα τέλη Αυγούστου.
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0