Τένις

Νικ Κύργιος: Αρνητικός πρωταγωνιστής και πάλι - Παραλίγο να χτυπήσει ball boy! (video)

Νικ Κύργιος: Αρνητικός πρωταγωνιστής και πάλι - Παραλίγο να χτυπήσει ball boy! (video)
Ακόμα μία φορά ο Νικ Κύργιος έγινε ο αρνητικός πρωταγωνιστής σε court, αφού αμέσως μετά την ήττα από τον Ναδάλ, πέταξε τη ρακέτα του, που παραλίγο να χτυπήσει ένα ball boy!
Η αναμέτρηση του Ραφαέλ Ναδάλ με τον Νικ Κύργιο στα προημιτελικά του Indian Wells, δεν σημαδεύτηκε μόνο από την επική πρόκριση του Ισπανού. Για ακόμα μία φορά, ο Ελληνοαυστραλός τενίστας έχασε τον έλεγχο και έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής.

Πιο συγκεκριμένα, αφού έδωσε τα χέρια με τον Ναδάλ, αμέσως μετά την ήττα του, πέταξε με δύναμη τη ρακέτα του, που με τη σειρά της χτύπησε στο court και λίγο έλειψε να χτυπήσει ένα ball boy! Για καλή του τύχη, κατάφερε να την αποφύγει.

Ο απρόβλεπτος τενίστας, όπως ήταν λογικό, ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου γιατί προχώρησε στην εν λόγω ενέργεια, γεγονός που έφερε νέα εκρηξή του:

«Τι θέλετε να πω; Λέτε να είχα τέτοια πρόθεση;

Προφανώς και όχι. Όταν πέταξα τη ρακέτα ήμουν πολύ μακριά του και προσγειώθηκε κάπου ένα μέτρο από το πόδι του. Είμαι άνθρωπος και τέτοια πράγματα συμβαίνουν.

Προφανώς πήρε μια πολύ άτυχη τροχιά, αν το έκανα ένα εκατομμύριο φορές δεν θα πήγαινε τόσο κοντά του. Τι άλλο θέλετε να πω; Είναι αυτή ερώτηση να μου κάνετε μετά από έναν αγώνα 3,5 ωρών με τον Ναδάλ...»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0