Sports

Μία ιστορία γεμάτη… BN Sports, Μακελελέ και ένα Athens Kallithea – Asteras AKTOR που «φώναζε» Παντελίδη!

Μία ιστορία γεμάτη… BN Sports, Μακελελέ και ένα Athens Kallithea – Asteras AKTOR που «φώναζε» Παντελίδη!

Από την αρχή μέχρι και το τέλος, το BN Sports σημείωσε αποκλειστικές νίκες απέναντι σε… όλους! Κλοντ Μακελελέ, Σάββας Παντελίδης, υπόθεση Μπιλέ. Ήταν εδώ και «κέρδισε». Και επιβεβαιώθηκε ξανά!

Η αλήθεια είναι πως από την στιγμή που συζητήσαμε για τον Κλοντ Μακελελέ και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Asteras AKTOR, μας «αγκαλιάσατε».

Όταν επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του Δημήτρη Μανάκου, μας στείλατε συγχαρητήρια. Οι πληροφορίες μας ήταν ακριβής, ο Γάλλος ήρθε. Ουδεμία σημασία έχει που απολύθηκε και που αποχώρησε δίχως ήττα.

Το νόημα ήταν πως η στήριξη ήταν τεράστια. Όπως και στο ρεπορτάζ μας, το οποίο αφορούσε τον Μπιλέ και την αργοπορία της ομάδας της Τρίπολης να τον συμπεριλάβει στο επίσημο σάιτ της. Ακόμη και εκεί, παραδεχθήκατε πως ψάξαμε, αναζητήσαμε, βρήκαμε και γράψαμε.

Μία ημέρα μετά, κείμενο του Δημήτρη Μανάκου προσπαθούσε να εκλογικεύσει την απόλυση του Γάλλου σούπερ σταρ. Αυτό δεν κατέστη εφικτό. Αλλά είχε αναφέρει στο κλείσιμό του, κάτι χαρακτηριστικά. Πως ο Σάββας Παντελίδης θα τον διαδεχθεί. Ακόμη και αν δεν έλεγε το όνομά του.

Και έτσι έγινε. Διότι στο Athens Kallithea Asteras AKTOR, ο πρώην και… νυν coach της ομάδας, ήταν εκεί. Διότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος, συζητούσαμε για μία ειλημμένη απόφαση. Και το BN Sports «έπεσε» μέσα ξανά!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0