Football Talk

Πήγε, αισθάνθηκε πως… αδικείται, τον κράτησε ο Κοτάρσκι και κέρδισε: Πρώτος εμφατικά ο ΠΑΟΚ στη Stoiximan Super League! (video)

Πήγε, αισθάνθηκε πως… αδικείται, τον κράτησε ο Κοτάρσκι και κέρδισε: Πρώτος εμφατικά ο ΠΑΟΚ στη Stoiximan Super League! (video)

Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ στον Βόλο, τεράστια συζήτηση για τη διαιτησία στην 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League (1-4)!

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να κατάφερε να επικρατήσει με 3-1 του Βόλου εκτός έδρας στην 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League, όμως η αλήθεια είναι πως δεδομένα, θα προκύψουν παράπονα από τη διαιτησία, τόσο από τη μία πλευρά, όσο και από την άλλη.

Φωνάζουν για την πρώτη κάρτα στον Φεράρι οι γηπεδούχοι και για φάουλ στην αρχή της φάσης, πριν την αποβολή του ποδοσφαιριστή, δεν μπορούν να αντιληφθούν για ποιον λόγο καταλογίστηκε πέναλτι σε βάρος τους οι γηπεδούχοι, στο ξεκίνημα της συνάντησης.

Ό,τι και αν συνέβη πάντως, ο ΠΑΟΚ μοιάζει να περνά νικηφόρα από τον Βόλο, επειδή κάτω από την εστία του βρίσκεται ο Ντόμινικ Κοτάρσκι.

Αυτός απέκρουσε το πέναλτι του Άλτμαν και «άντεξε», για να έρθει ο Σβαμπ και να κάνει το 1-0 από τα «11» βήματα.

Το 2-0 ήρθε από τον Μουργκ στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά ο Βόλος μείωσε άμεσα, χάρη στην κεφαλιά του Μεντιέτα στο 56’.


Προτού όμως, προλάβει να… αγχωθεί ο ΠΑΟΚ, ο Τάισον έκανε το 3-1 με τη συμπλήρωση μίας ώρας, ο Τσάλοφ το 4-1 στις καθυστερήσεις και η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ανέβηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0