Sports

Όταν ένα ολόκληρο γήπεδο φώναζε «διώξε», ο Ιωαννίδης είπε «θα βρω παίκτη» - Πάσα, γκολ, πρόκριση, Panathinaikos! (video)

Όταν ένα ολόκληρο γήπεδο φώναζε «διώξε», ο Ιωαννίδης είπε «θα βρω παίκτη» - Πάσα, γκολ, πρόκριση, Panathinaikos! (video)

Πρέπει να φύγει η μπάλα. Οφείλει να διώξει ο Φώτης Ιωαννίδης. Δεν το κάνει. Αργεί δύο δευτερόλεπτα. Άπαντες… φωνάζουν. Ο Έλληνας βρίσκει και παίκτη. Δεν διώχνει. Πασάρει. Και η αρχή μίας «πράσινης» ιστορίας, άρχισε από τον κορυφαίο παίκτη του Παναθηναϊκού!

Ένας ψυχωμένος Παναθηναϊκός στο δεύτερο μέρος υπέταξε την Λανς με τα γκολ των Πελίστρι (62') και Τετέ (85') και επιβλήθηκε με 2-0, για να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να σφραγίσει θριαμβευτικά την είσοδό του στην League Phase του Conference League.

To πρώτο γκολ ανήκει στον Πελίστρι αποκλειστικά. Το δεύτερο φέρει την υπογραφή του Ιωαννίδη. Ακόμη και αν δεν σκοράρει. Ακόμη και αν δεν έχει την ασίστ. Έχει την ασίστ πριν την… ασίστ.

Ένα γήπεδο του φώναζε να διώξει την μπάλα από την περιοχή. Και εκείνος επέλεξε να περιμένει. Να αναμένει 1-2 δευτερόλεπτα. Δεν διώχνει ποτέ. Πασάρει. Και κάπως έτσι, ένα «πράσινο» βράδυ μπορεί να ταυτιστεί με την ποδοσφαιρική ωριμότητα του Έλληνα διεθνή!


www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0